Kezdőlap Hírek Építészet Micro szobákkal nyílt meg a Muji Hotel Ginzában

Micro szobákkal nyílt meg a Muji Hotel Ginzában

895
0

Shenzen és Peking nyomdokaiban járva, a japán otthon és életmód márka, a Muji megnyitotta harmadik hoteljét Tokió igényes shopping negyedének, a Ginza központjában.

Muji Hotel

Az impresszív Muji Hotel Ginza hat emeleten helyezkedik el, és összesen 79 szoba található benne, amelyek egytől egyik apró dizájn ékkövek, elrendezésükkel a cég “eat well, walk more, sleep well, clean often”, azaz „egyél jót, sétálj többet, aludj jól, takaríts gyakran” mottójára reflektálva.

Muji Hotel
A hagyományos japán stílusnak megfelelően a hotel enteriőrje maximalizálja a természetes anyagok használatát, mint a fa és a kő, miközben a részletekre odafigyelve, egyszerű bútordarabokkal tölti meg a teret. A természetes anyagok használata mellett a hotelben százéves újrahasznosított burkoló kövek is vannak, amiket egykor Tokió szívében futó autóutakból származnak.

Muji Hotel
A 79 hotel lakosztály kilenc különböző alaprajzú szobát foglal magába, amelyek mérete 14 és 52 négyzetméter között mozog. Minden szoba elrendezése átgondolt és kompakt, minimális bútorzattal és olyan kiegészítő kényelmi szolgáltatásokkal van felszerelve, mint a tisztálkodó szerek, éjjeli viselet, papucs, aroma diffúzor, hajszárító, mini-hűtő, laposképernyős TV, szófa, széf, elektromos vízforraló, tea és kávé, Bluetooth hangszóró és Wi-Fi.

 

A lakosztályokat a minimalista egyágyas szobától az emeletes ágyas szobán át a nyitott luxus lakosztályig Type A-től Type I-ig nevezték el. A Type A a legkisebb a kilenc szobatípus közül, ahol egy vendég fér el, míg az összes többi szoba kialakításban akár két vendég is éjszakázhat.

Muji Hotel
A szállás mellett a Muji Hotel Ginza hubként funkcionál a japán dizájn és kultúra számára. A hotelben négy étterem, két galéria és egy könyvtár található több mint 500 kötettel japán, kínai és különböző nyugati nyelveken.

Muji Hotel

A vendégek számtalan étkezési lehetőség közül választhatnak a hotel védjegyének számító WA éttermében – itt a Muji Diner, Salon és Bakery közül válogathatnak.

Muji Hotel
Egy éjszaka egy Type A szobában 133 dollárról indul, míg a luxus Type I lakosztályban 500 dollárt kóstálnak. A középkategóriás Type G és Type H szállásokért nagyjából 200 dollárt kérnek egy éjszakára.

Muji Hotel