Kezdőlap Hírek Órák “Nincs Messi az óra, ami a tiéd lehet”

“Nincs Messi az óra, ami a tiéd lehet”

1749
0

A profi sportoló órája egy három éves együttműködés kezdetét fémjelzi a Jacob & Co. órakészítővel. Ők mindig arról voltak híresek, hogy saját határaikat feszegették, és nagyon bonyolult darabokat alkottak meg, amelyek a gyémántok berakásának művészetét mutatták meg. Pont ezért nem számítottunk rá, hogy sportórákat is látunk majd a kollekciók között.

Messi órája

Azonban ebben a hónapban bemutatták az Epic X Chrono Messi névre keresztelt órát, a Messivel együttműködésben készült sorozat első részét. A 47 milliméteres tok külsején fehér kerámia lünetta kapott helyet, fehér kerámia gombokkal és piros kerámia koronákkal. Az oszlopkerekes kronográf – melynek színeivel Argentína előtt tisztelegnek – több, Messi által tervezett részletet tartalmaz. Ezek között ott van az ikonikus 10-es szám, a sztársportoló logója, egy stilizált M betű hat óránál, valamint az aláírása az óratok hátulját védő zafírüvegen.

Messi órája
A Jacob & Co. alapítója, Jacob Arabo szerint ezt az órát ezer közül is felismernénk. „Ez volt a legjobb módja annak, hogy útjára indítsuk az együttműködést. A kész modell szépsége és a Messi branddel való közös munka nagy reményeket ad a jövőbeni tervekhez.”
A sorozatban a következő modell az SF24 Tourbillon lesz, ami még idén megjelenik. Ezt két másik karóra fogja követni. Az Epic X Chrono 180 darabban készül el, és 28 ezer dollárba fog kerülni.