Kezdőlap Hírek Autók Részletgazdag LEGO Delorean

Részletgazdag LEGO Delorean

2530
0

Mindazon részlet közül, amelyből ez a LEGO Delorean áll, Doc Brown valószínűleg az ablaktörlőkre lenne valószínűleg a legbüszkébb, amelyek ha közelebbről nézzük, ninja kardok.

LEGO Delorean

Doc Brown a flux capacitor feltalálója, és a kiközösített tudós Steven Spilberg Vissza a jövőbe sorozatában, akit Christopher Lloyd alakít. Az elmúlt évben a LEGO McLarenek, a LEGO 150-ek és a teknősök számára készített LEGO kerekesszékek inspirálták a kockafejeket, hogy tovább rakosgassák a kis kockákat, de ennél a darabnál külön meg kell emlékeznünk Dave Slaterről, a Vissza a jövőbe relikvia megalkotójáról.

LEGO Delorean

A flux capacitor (és ez most egy spoiler) teszi lehetővé az időutazást. Mint az elengedhetetlen összetevő, amely megkülönbözteti ezt a Deloreant a többi Deloreantől, Dave Slaternek igazságot kellett szolgáltatnia a flux-nak. Míg sok alkotó túlgondolta a dizájnját, vagy nem LEGO darabokat használt ahhoz, hogy tökéletesen mutasson, Dave úgy gondolkodott, mint Doc.

LEGO Delorean
Dave nem lopott plutóniumot. Helyette okosan gazdálkodott, mint minden kegyvesztett feltaláló, és az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott téglák használta: a kezeket. Igen, három LEGO kéz alkotja az Y alakú eszközt, amely előidézi az időutazást. Ahogy lent látható, a kezek a ninja kardokkal együtt csak néhány azok közül a részletek közül, amelyek megteremtik a valósághű összhatást.

LEGO Delorean