Kezdőlap Kiemelt Techno BMW

Techno BMW

1064
0
Techno BMW

2009-es nyitása óta az évente megrendezésre kerülő Motorbike Expo Európa legfőbb egyedi motorkiállítása, mely a világ minden tájáról vonzza a tehetséges motor építőket.

Techno BMW

Nagy dolog maga az is, ha valakit meghívnak az egyedi gépével a kiállítók közé, de bezsebelni a Best In Show címet az egyik megtiszteltetés, amelyről egy motor építő álmodhat. Idén a Show legjobbja címet ay Officine Mermaid és a Radikal Choppers közös munkájának gyümölcse kapta.

Techno BMW

A két milánói bolt egy BMW R1100S-sel vágott neki a projektnek, bár a végén az erőforrás és a lengőkar mellett szinte semmi nem maradt az eredeti járgányból.

Techno BMW

A bonyolult felépítés egy teljesen egyéni kétrészes alvázra épül, amelyet egy testreszabott, tartószerkezettel felépített elülső oldal egészít ki, egyedülálló sárvédővel, fényszóróval, Discacciati fékekkel, bilincsekkel és karokkal.

Techno BMW

A kézzel készített kasztni egy darabból álló tankból és a hozzá tökéletesen illő rácsos stílusú keretből áll, mely a farokrészébe futva még helyt ad az ülés alatt elhelyezkedő ferdén vágott kipufogóknak. A motor is egyedi hengerfedeleket kapott és új, egyedi első borítást.

Techno BMW

Techno BMW