Kezdőlap Hírek Építészet The Jetson House

The Jetson House

1502
0
The Jetson House

A 12.7 millió dolláros luxusotthon San Diego egyik legmenőbb részében található. A tulajdonos és építtető még két ugyanilyen házat akar építeni a közelben, amivel új színt kívánnak vinni a városba.

The Jetson House

A The Jetson House névre keresztelt ház futurisztikus, kerek homlokzatáról könnyedén felismerhető. A 800 négyzetméteres otthon gömbölyű vonalakkal, teljes falas ablakokkal rendelkezik, a ház előtt pedig egy feszített víztükrű medence nyúlik el.

The Jetson House

A építészeti cég azért tervezte ilyenre a homlokzatot, mert így minden irányból tökéletes kilátás nyílik az óceánra.

The Jetson House

Természetesen ezek az egyedi vonalak belül is körbefutnak. A konyhabútorok szinte a falból buggyannak elő, a mosdókagylók kerekek, de még a bútorok is lekerekített végekkel rendelkeznek.

The Jetson House A hat fürdőszobás, hat hálószobás otthon minden szükséges luxussal rendelkezik, így házimozi, spa és borospince is helyet kapott benne. A legnagyobb hálószobához erkély, fürdőszoba, valamint egy gardrób tartozik.

The Jetson House A bejárat után a hatalmas nappali vár minket, ami mellett a játékszobát helyezték el, hogy sose unatkozzunk. „Tökéletes szórakozás. Ez lehetne a világ legjobb legénylakása, de családosoknak is mindenben megfelel.”

The Jetson House

The Jetson House