Kezdőlap Kiemelt Tissot Chrono XL NBA Special Edition

Tissot Chrono XL NBA Special Edition

1379
0
Tissot Chrono XL NBA Special Edition

Az első Párizsban megrendezett amerikai kosárlabda bajnokságra szinte percek alatt elfogytak a jegyek, a Tissot pedig bemutatta az órát, mely szimbolizálja a bajnokságban betöltött szerepét.

Tissot Chrono XL NBA Special Edition

A rajongók legnagyobb örömére az Accord Aréna tavaly január 24-én Párizs szívében rendezte az NBA rendes szezonjának első mérkőzését. Az esemény hivatalos időmérője a Tissot volt, a Milwaukee Bucks sztár játékosával, a görög születésű Giannis Antetokounmpo-val a Charlotte Hornets ellen játszott és megnyerte a játékot.

Tissot Chrono XL NBA Special EditionAz NBA Paris Game 2020 során kiváló lehetőség adódott arra, hogy a Locle-i székhelyű óragyártó és az Amerikai Liga közötti partnerkapcsolatról megemlékezzenek. Az órát, a Chrono XL NBA Special Edition modellt egy exkluzív ajándékdobozban mutatják be.
Az időmérő acél tokja, amely 100 m-re vízálló, 45 mm átmérőjével és a PVD bevonattal ellátott hátsó borításával kiemelkedik a többi közül. Az azonos színű számlapon a mutatókat és az indexeket lumineszcens bevonattal borították, ezzel biztosítva a kiváló olvashatóságot. Az összes időadatot, valamint a kronográf rövid ciklusú időméréseit egy svájci gyártású kvarc mozgatóegység vezérli.

Tissot Chrono XL NBA Special Edition
A Tissot Chrono XL NBA Special Edition ugyanolyan bőrből készült szíj egészíti ki, mint a rangos kosárlabda-bajnokság hivatalos Spalding labdáit. A fából készült díszdobozban harminc eltávolítható matrica található, amelyek az NBA csapatait képviselik.