Kezdőlap Hírek Autók Töltsd az éjszakát egy Oscar Meyer virsliautóban

Töltsd az éjszakát egy Oscar Meyer virsliautóban

1041
0

Szereted a hot dogot? Szeretnél egy éjszakát eltölteni egyben? Most megteheted köszönhetően Oscar Mayernek és az Airbnb-nek, akik listázták a virsli mobilt, ami egy hatalmas hot dog alakú jármű. Csupán egyetlen éjszakára a chicagóiaknak lehetőségük van, hogy a 27 láb hosszú guruló hot dogban egyenek, lakjanak és aludjanak.

Oscar Meyer virsliautója

Először 1936-ban Oscar Mayer készítette el a Weinermobile-t, amelynek Ford Thunderbird fényszórói és Chevy lakóautó váza volt. Belül a kényelmes tér két személy számára biztosít otthont egy ággyal, társalgóval és szinte teljesen transzparens enteriőrrel az Airbnb szálláshelye.

Oscar Meyer virsliautója

A kényelmi szolgáltatások között van egy mini hűtő, ami tele van Oscar Mayer hot dogokkal és feltétekkel. A külső rész, ahol a mosdó is található, tökéletes egy hot dogos piknikezéshez.

Oscar Meyer virsliautója
„És hogy megünnepelhesd a szerelmed a hot dogok iránt a látogatásod során, minden vendég kap egy welcome ajándékcsomagot, amiben a hot dog által inspirált kiegészítők vannak, amelyek jól jönnek egy zenével töltött fesztiválnap után” – áll az Airbnb oldalán.

Oscar Meyer virsliautója