Kezdőlap Hírek Órák Új luxus karórát mutatott be a Breitling

Új luxus karórát mutatott be a Breitling

1442
0

A logón lévő szárnyak tovaszálltak, a márka pedig elkezdte építeni új megjelenését. A Premier kollekció első modelljeit már bemutatták, amelyek a stílusra és modern mechanizmusra fókuszálnak.

Premier B01 Chronograph 42

A Premier kollekció első modellje, a Premier B01 Chronograph 42 és annak változatai nagy visszhangot keltettek. Elegáns megjelenésüknek köszönhetően bármilyen szetthez tökéletesek.

Premier B01 Chronograph 42
A számlapra a hatékonyság jellemző. Csupán két komplikációt és egy dátumkijelzőt helyeztek el rajta. Az óra- és percmutatók a diszkrét, de jól látható jelzések mentén haladnak körbe. A másodpercmutató vége csempész egy kis dinamizmust az órának. A letisztult designt a tachy-skála veszi körbe, amitől sportos kisugárzást kap a szerkezet.

Premier B01 Chronograph 42
A karóra két színben választható. A mélykék változat nagyon egyedi, a panda rajongói viszont biztosan az ezüstszínű fémszíjat választják majd. Egyébként fém, aligátorbőr és nubuk szíjjal kapható. A 42 milliméteres óratokban egy Calibre 01 szerkezetet találunk. Ez az önfelhúzó mechanizmus a pontosságra és teljesítményre fókuszál, hiszen a járástartaléka megközelíti a 70 órát. A zafírkristály üvegen át látható a rotor és több más komponens is. A Premier B01 Chronograph 42 ára 7470 euró.