Kezdőlap Hírek Hajók 200 lábas kalandpark

200 lábas kalandpark

1047
0
Takoa TLV62

A külső és a belső tér integrálása nem éppen újkeletű, ha a szuperjacht tervezésről van szó, ám kintre helyezni a teljes nappali területét már teljesen más történet. A Takoa TLV62 egészen pontosan ezt célozta meg.

Takoa TLV62

A keskeny, 200 láb széles hajót Luca Vallebona, jachttervező keltette életre. A tiszta, kiegyensúlyozott profilt acéltest és alumínium felépítmény egészíti ki, amely merész, mégsem hat agresszívnak.

Takoa TLV62

Igazi szépsége a formabontó elrendezésben rejlik, mely friss, praktikus megoldásokkal szolgál anélkül, hogy túllőne a célon.

Takoa TLV62

“Legtöbbször a szuperjachtokon a fő szalon sok helyet foglal el, bár aligha van használatban”, – nyilatkozta Vallebona. “Így a nappalit kihoztuk, minimalizáltuk az étkezőt és egy kisebb tv nézésre szolgáló lounge-ot választottunk le.”

Takoa TLV62

A jacht minden szintjére jellemző a szabadtérre helyezett hangsúly. A teraszos hátsó fedélzeten nincs vizuális határ a vendégek és a tenger között. A hajótest több, mint felét foglalja el a napozótér, mely tökéletes teret biztosít a napsugarak szerelmeseinek. Akik inkább megmártóznának, azok választhatnak a tornácnál lévő asszimetrikus medence, a napozótérnél lévő második medence és a jacuzzi közül.

Takoa TLV62

A belső tér összesen 12 vendég elszállásolására alkalmas, 4 kabinban, egy VIP és egy fő lakosztályban. A fő fedélzeten egy majd 30m2-es alapterületű fő lakosztályt alakítottak ki, saját előcsarnokkal, irodával, gardróbszekrénnyel és en-suite fürdőszobával. A vendégek olyan luxus felszereltséggel találkozhatnak a hajón, mint a tűzhely, jet-skik, mozi és a bár.

Takoa TLV62

A két Caterpillar 3512-es motorral hajtott szuperjacht csúcssebessége elérheti a 16.5 csomót, 4500 tengeri mérföldet tehet meg 12 csomós kényelmes átlagsebességgel.

Takoa TLV62