Kezdőlap Hírek Autók Az Aston Martin luxushelikoptere

Az Aston Martin luxushelikoptere

1192
0
ACH130 Aston Martin Edition

A gyönyörű és nagyon gyors autókat készítő Aston Martin most új vizekre evez. Január 3-án a Francia Alpokban mutatták be az ACH130 Aston Martin Edition-t. A dizájner helikopter az Airbus Corporate Helicopters együttműködésével jött létre, a két cég kapcsolata vezető szerepet tölt be a magán- és üzleti repülésben.

ACH130 Aston Martin Edition

A különleges és stílusos ACH130 helikopter belső és külső kialakításáért az Aston Martin felelős, mely célul tűzte ki, hogy a helikopter pilótákat az egyedi luxusautók látványával és teljesítményével kényeztesse.

ACH130 Aston Martin Edition

“Számos érdekes kihívás elé állított, hogy a tervezési praktikáinkat átültessük a helikopter építésbe, de minden percét élveztük. A szépség nagyon fontos mind az Aston Martin, mind a vevőink számára és úgy gondoljuk, hogy az ACH130 Aston Martin Edition egy kivételesen gyönyörű gép” – nyilatkozta Marek Reichma, az Aston Martin alelnöke és kreatív igazgatója.

ACH130 Aston Martin Edition

Négy egyedi, jellegzetesen Aston Martin-os dizájnnal szántja az égboltot a brit luxusautó gyártó. A kabint az Aston Martin autói ihlették, “Pure Black” ultra-velúr alapborítást kaptak, melyhez bőrborítás is rendelhető “Oxford Tan”, “Pure Black”, “Cormorant” és “Ivory” színekben.

ACH130 Aston Martin Edition

Belül a DB11-hez hasonló részletek futnak végig az ülések közepén, az utasok kényelmét szolgálva. A műszerfalra egy plakett került, melyen megjelenik a két cég logója, a kiadás száma és kérésre a tulajdonos neve is.

ACH130 Aston Martin Edition

“Az ACH130 Aston Martin Edition optimális helyet foglal el a piacon azon márkahű tulajdonosok számára, akik személyes vezetési élményre vágynak. Ugyanígy kínálja autóit az Aston Martin, előtérbe helyezve a márkát és a vetés szeretetét. Tökéletes partnernek bizonyult az új ACH130 Aston Martin Edition kifejlesztésében” – nyilatkozta az Airbus Corporate Helicopters vezetője.

ACH130 Aston Martin Edition

A több, mint egy éven keresztül fejlesztett helikopter különlegesség körülbelül 2.8 millió eurós árral lesz elérhető 2020 első negyedévében.