Kezdőlap Hírek Dizájn 2020-ban nyitja meg kapuit a Meydan One project Dubaiban

2020-ban nyitja meg kapuit a Meydan One project Dubaiban

1420
0

A Meydan One csak egy újabb példája annak, hogy Dubai egy nemzetközi befektetőközponttá nőtte ki magát. Azonban ahhoz, hogy ezt a státuszt el tudják érni, Dubai a kiskereskedelmi szférán belül is páratlan lehetőségeket akar kínálni.

Meydan One Dubai

A Meydan One projekt az Emirátusok plázáinak fejlesztéséből indult ki, hiszen ebben a komplexumban kereskedelmi egységek, vendéglátóhelyek, szórakoztató központok és szabadidőközpontok is helyet kapnak majd.

Meydan One Dubai
A Meydan One fejlesztői bejelentették, hogy a központ 2020-ban nyit a tervek szerint. Amikor befejeződik az építkezés, 580 üzlet, 190 étterem és egy 1200 négyzetméteres hipermarket várja majd a vásárlókat. A Meydan One páratlan üzleti lehetőségeket kínál a nemzetközi és helyi befektetők számára. Természetesen a startupok sem maradnak ki a sorból, hiszen a Meydan One inkubátorként is fog működni az induló vállalkozások számára, akiket mentorálni és támogatni is készülnek, hogy világszintű márkává nőhessék ki magukat.

Meydan One Dubai
A MeydanOne át akarja írni a hagyományos kereskedelem nagykönyvét azzal, hogy újragondolja a vállalati megoldásokat. Ehhez tartozik a MeydanOne virtuális platformja, amely könnyű elérhetőséggel és folyamatos ügyfélszolgálattal kecsegtet. Ennek a rendszernek köszönhetően a vásárlók már otthonról elkezdhetnek nézelődni, hiszen a platform teljes mértékben részét képezi magának a komplexumnak.