Kezdőlap Hírek Green Man A brit variáns

A brit variáns

6347
0
CrownCruiser Carbon Fiber e-Bike

Az elektromos kerékpár a városi közlekedés jövője, és ha olyan e-biciklire vágyunk, amiről senki nem tudja levenni a szemét, akkor a CrownCruiser Carbon Fiber e-Bike az ideális választás a számunkra.

CrownCruiser Carbon Fiber e-Bike160 km-es hatótávolsággal és lenyűgöző, 50 km/h végsebességgel rendelkezik, melyek igazán kitűnő értékek a jelenlegi e-bike piacon – hab a tortán, hogy az IndieGoGo-n most mindössze 3150 dollárért (tehát a végső kiskereskedelmi árnak a feléért) a miénk lehet.

CrownCruiser Carbon Fiber e-BikeA CrownCrusierrel az egyedi stílust, a brit versenyszellemet és a következő generációs technológiát ötvözi, így páratlan utazási élményt nyújt.

CrownCruiser Carbon Fiber e-BikeEz az áramvonalas kétkerekű igazi látványosság, így garantáltan mindenki észreveszi, milyen stílusos járgányunk van. A CrownCruiserrel csendben gurulhatunk a belvárosban, anélkül, hogy sebességet kellene váltanunk vagy megerőltetnénk magunkat. Ez a városi közlekedés csúcsa! A stílusos e-cruiser monocoque szénszálas váza gyakorlatilag örökre garanciális marad, de egyébként is elég robosztus ahhoz, hogy bármit kibírjon. A RockShox elülső felfüggesztés testreszabható teleszkóppal és lockouttal biztosítja, hogy bármilyen terepen magabiztosan és kényelmesen közlekedjünk.

CrownCruiser Carbon Fiber e-BikeA CrownCruiser Carbon Fiber e-Bike-kal órákig suhanhatunk vidéki, városi vagy kisebb mellékutakon is anélkül, hogy aggódnunk kellene az üzemanyag miatt: az e-biciklinek 160 km-es hatótávolsága van, tehát nagyjából bárhová eljuthatunk vele, minden fáradtság nélkül. Az 50 km/h maximum sebességnek köszönhetően folyamatosan érezhetjük a lejtőn való száguldozás mámorát, ráadásul pillanatokon belül eljutunk A-ból B-be.

CrownCruiser Carbon Fiber e-BikeMinden CrownCruiser váz kiváló minőségű szénszálas anyagból készül, amely 61-szer erősebb, mint az acél, és 40%-kal könnyebb, mint az alumínium, így minden adott ahhoz, hogy tökéletes teljesítményt nyújtson. Az okos, szenzorvezérelt lopásgátló technológiának köszönhetően pedig biztosak lehetünk benne, hogy a CrownCruiser nem kerül rossz kezekbe.