Kezdőlap Hírek Építészet A legjobb üzlet Beverly Hillsben

A legjobb üzlet Beverly Hillsben

6361
0
Chrissy Teigen és John Legend

Ezt a házat már ismerheted Chrissy Teigen közösségi média posztjairól és főzős videóiból. De valószínűleg még nem láttad az egész, nyolc hálószobás, kilenc fürdőszobás otthont. A hely nem más, mint egy dizájn-mestermű, kizárólag a legjobb kivitelezéssel és hihetetlen odafigyeléssel a részletekre. Mindennek van értelme, tekintve, hogy ilyen stílusos sztárok tulajdonában van mint Teigen és zenész férje, John Legend.


Chrissy Teigen és John Legend Az ingatlant eredetileg 1966-ban alakították ki, de az az első ház már régen eltűnt, helyére egy korszerűbb építményt épített egy fejlesztő, mielőtt Rihanna megvásárolta a birtokot.

Chrissy Teigen és John Legend Amikor Legend és Teigen 2016-ban átvette, Don Stewart dizájner segítségével a belső terek minden részét átalakították, egyáltalán nem spóroltak, és mindig a csúcsminőséget választották.

Chrissy Teigen és John Legend Vegyük például az étkező tömör sárgaréz ajtóit, amelyek kihangsúlyozzák a nappaliban és az elsődleges hálószobai lakosztályban lévő kandallókon használt lenyűgöző sárgaréz burkolatokat. Aztán ott van a Thaiföldről importált tikfa mennyezet és az Olaszországból hozott márvány Teuco áztató kád.
Chrissy Teigen és John Legend Amikor a házaspár tavaly ősszel eredetileg eladásra kínálta a házat – mivel nagyobb térre volt szükségük a növekvő családjuk számára -, 23,95 millió dollárért hirdették meg.

Chrissy Teigen és John Legend Azóta 17,95 millió dollárra csökkentették az árat. Marshall Peck, a Douglas Elliman brókere szerint “ez a legjobb üzlet Beverly Hillsben. A kivitelezés egyszerűen észbontó. Az embereket a mennyezet magassága is lenyűgözi – 10 méter a nappaliban és 6 méter a második emeleti hálószobában. Ez hallatlan.”
Chrissy Teigen és John Legend A konyha természetesen látványelem, hiszen Teigen műtermeként szolgált, szőke fából készült szekrényekkel és egyedi, vízesés stílusú márvány munkalapokkal (ezt a dizájnt utánozták az elsődleges lakosztály fürdőszobájának pultjainál is).

Chrissy Teigen és John Legend A tölgyfa padló ceruse kezelést kapott (lényegében egy meszes lemosó, amely kiemeli a fa szemcsézettségét). A moziterem hihetetlen hangrendszerrel és kivetítővel rendelkezik, és hangulatos stílusa arra késztet, hogy két filmet is megnézzünk itt. Chrissy Teigen és John Legend Egy otthoni edzőterem, egy széfszoba és egy hatalmas játszószoba óceánra néző kilátással egészíti ki a házon belüli egyéb különleges tereket, amelyek mindegyike szeretettel lett kialakítva.
Chrissy Teigen és John Legend De talán a legkülönlegesebb tér az elsődleges hálószobai lakosztály, amelynek zsebajtói egy privát erkélyre nyílnak, amely a medencére, valamint a Coldwater Canyonra néz, egészen Los Angeles belvárosáig.

Chrissy Teigen és John Legend “A naplemente látványa a főlakosztályból és a nappaliból éjszaka egyszerűen varázslatos” – mondja Peck. Míg a hálószoba egy nyugodt, de elegáns oázisnak tűnik, addig az extra helyiségei jó értelemben véve tényleg a csúcsra emelik a luxust. A “glam szoba” tökéletes a haj és a smink elkészítéséhez és egy kedves hely a masszázsfotelben való pihenésre.

Chrissy Teigen és John Legend A fürdőszobában van az a hihetetlen fekete márványkád kilátással, valamint egy tágas dupla zuhanyzó.

Chrissy Teigen és John Legend De az igazán rebellis darabok ebben a lakosztályban a jelentős kettős szekrények üvegajtókkal és megvilágított kijelzőpolcokkal. Jobban néznek ki, mint egy Rodeo Drive-i butikban, és Peck szerint sok hónapba telt, mire sikerült tökéletesre varázsolni őket.
Chrissy Teigen és John Legend A kültér is hasonlóan fényűző. A pár nem spórolt a fűtött sósvizes medence, a pezsgőfürdő és a fából készült fedélzet, valamint a kültéri konyha és a lenyűgöző, szőlőtőkékkel drapírozott, árnyékos pavilon megépítésénél.

Chrissy Teigen és John Legend “Olyan érzés, mintha a Napa-völgyben lennél” – mondja Peck. A buja ültetvények még inkább a szentély érzetét keltik. A biztonsági őrökkel elkerített 0,84 hektáros birtok magánterületnek tűnik, és messze van Los Angeles nyüzsgésétől és Beverly Hills kereskedelmi negyedétől, de igazából csak percekre van tőle.