Kezdőlap Hírek Autók A kalandvágyó CUV

A kalandvágyó CUV

922
0
ACE Jax

A kaliforniai székhelyű Alpha Motor Corporation bemutatja kalandvágyó elektromos autóját. Az új CUV (crossover utility vehicle) Jax nevet kapta, mely a „junior all-terrain crossover” rövidítése.

ACE JaxA négyszemélyes elektromosautó négykerék-meghajtású és elsőkerék-meghajtású verzióban is elérhető lesz. Vontatókapacitása 840 kg, 0-100 km/h gyorsulása pedig 6,5 mp. Az autó 75 kWh-os kapacitású lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, melynek hatótávolsága 400km-re becsülhető.
ACE JaxAz Alpha Motor Corporation bemutatja az ACE Jaxot, melynek zöld fényezése a kaliforniai fenyveseket juttatja eszünkbe. Az autó hossza 4180 mm, szélessége 1886 mm, magassága pedig 1450 mm.

ACE JaxNégy személy kényelmesen elfér benne, emellett 1,8m3 rakodó térrel is rendelkezik. A Jax utastere vezetőközpontú digitális sebességmérővel, digitális kijelzővel, ergonomikus ülésekkel, hangszórókkal és egyéb cserélhető és modern elemeket vonultat fel,
ACE JaxA Jax az ACE termékcsalád sokszínű mivoltáról árulkodik. Az Alpha Motor Corporation azoknak szánja az új modellt, akik szeretnék megtapasztalni, milyen egy négykerék-meghajtású, szénkibocsájtás nélkül működő autót vezetni. Az autó a cég abbéli igyekezetét is bizonyítja, hogy az elektromos járművek fejlesztésével előrébb vigyék az emberiséget. A Jax kicsivel az ACE Coup után jelenik meg, mely egy négykerék-meghajtású, duplamotoros elektromos autó, mely a cég állítása szerint 4,6 másodperc alatt éri el a 100 km/h-s sebességet.