Kezdőlap Hírek Autók Futurisztikus 4×4

Futurisztikus 4×4

1018
0
Terracross

A kínai Sencsenben élő dizájner terepjáró koncepciója, melyet a Bugatti karcsú sportautójából, a Chironból épített, a Terracross nevet kapta.

A futurisztikus megjelenésű járgány mintha egy alternatív valóságból érkezne. A Chiront új kerekei, elülső és hátulsó lámpái és további új elemei varázsolják robusztus 4×4-essé.

TerracrossA Terracross két rendkívül eltérő autótípust egyesít magában: egyszerre nagyteljesítményű sportautó és masszív terepjáró. „Vátozások mennek végbe az autógyártásban, számos sportautógyártó készít SUV-okat, a luxus márkák szívesen fedeznek fel új formákat és stílusokat, és ezzel gyakran meglepő hatást érnek el”, fejti ki Rafal Czaniecki.

TerracrossA dizájn egyik fő eleme a 3D-s nyomtatással előállított fém hatszög alapú váz, melyet gyanta-szerkezetű áttetsző sárvédők kereteznek. A motívum visszaköszön a tetőcsomagtartón, az abroncson és a lámpákon is: mind hatszög alakúak vagy mintázatúak. A Terracross váza arról árulkodik, milyen elképesztő dolgokat lehet a 3D-s technológiával létrehozni.

TerracrossA koncepció „a karantén alatti hosszú hétvégék és esték alatt született, amikor a 3D-s modellezéssel, brandinggel és a grafikai tervezéssel játszottam és kísérleteztem”, árulja el a dizájner.

Terracross