Kezdőlap Hírek Hajók A kis felfedező

A kis felfedező

1268
0

Az első T-40 Super Adventure-t a Tactical Custom Boats-tól nemrég szállították le a tulajdonosának a Csendes-óceán északnyugati részére. A 40 láb hosszú jacht egy szokatlan keveréke az alumínium hajótestnek, a luxus belsőnek és a külső erőnek.

T-40 Super Adventure

A szuper- és felfedező jachtjairól ismert Gregory C. Marshall Naval Architects által tervezett, minden időjárási körülmény között használható T-40 ideális egy olyan tulajdonosnak, aki szeretne Alaszka fjorjainál eltűnni a térképről. A hajó iker Seven Marine 627 lóerős motorja nemcsak, hogy lehetővé tette a Marshallnak, hogy még nagyobbra tervezzék a pilótafülkét, de sekélyebb vizeken is lehet használni. Plusz, a több lóerő révén a hajó utazósebessége 40 mérföld/óra.

T-40 Super Adventure
A Crescent Yachts-ot is tulajdonló Platinum Marine-hez tartozó Tactical szuperjacht öröksége megmutatkozik ezen a modellen. A standard felszereltsége lenyűgöző: Seakeeper gyorsstabilizátorok, üveg borítású konzol vezeték nélküli vezérlőkkel, három joystick állomás a feszültségvezérléshez szoros dokkolási helyzetekben, és négy C-3 lengéscsillapító felfüggesztés, hogy a nehezebb vízen is kényelmes élményt nyújtson a hajó.

T-40 Super Adventure
Add hozzá a motoros napfénytetőt, a hátsó válaszfal ablakot, és teljesen nyitható hátsó ajtókat, és már kész is van egy hajó, amely készen áll a meleg, napsütéses napok vagy akár az esős időre.

T-40 Super Adventure
A felső részen a szélvédő egy sokkal nagyobb kereskedelmi hajó pilóahídjára emlékeztet, míg a hátsó szalon és az étkezősarok részleteihez használt fák és fémek épp ugyanolyanok, mint az egy szuperjachttól elvárható. A Marshall úgy tervezte a zárt felső területet, hogy tágas legyen, beleértve a kiváló belmagasságot is, anélkül, hogy túl magasnak tűnne profilból a hajó.

T-40 Super Adventure
Az alsóbb fedélzeten található a főhálószoba egy queen-size ággyal, két különálló szekrénnyel és külön fürdőszobával és zuhanyzóval. A hajó hátsó fedélzete opcionálisan egyszemélyes ággyal is érkezhet.

T-40 Super Adventure

A T-40 nem lesz minden hajós kedvence, de minden követelménynek megfelel egy olyan tulajdonos számára, aki egy kicsi hajót szeretne, amivel mindenhova eljuthat. Innovatív alternatíva a hasonló méretű, hagyományos üvegszálas, fedélzeti motoros hajóknak. A második hajót már építik a Platinum gyárában Richmondban.

T-40 Super Adventure