Kezdőlap Hírek Autók Autók a fa alatt

Autók a fa alatt

2325
0

Kylie Jenner jégkék Rolls-Royce Wraith-jétől Simon Cowell Lamborghini Urus-án át 50 Cent új Rolls Phantomjáig és Lamborghini Aventadoráig a sztárok igazi nagyágyúkat zsebeltek be ebben a szezonban.

Autók a fa alatt

Az autó rajongó Curtis „50 Cent” Jackson III Instagramon villogott hófehér Rolls-Royce Phantomját, amit a Bespoke Motor Grouptól vett át december 23-án. Még a 440 ezer dolláros nyugtáról is kiposztolt egy képet – később ezt törölte – a kulcsokkal együtt az alábbi szöveggel: „Ha úgy van kedvem, megszerzem.”
Egy nappal később, karácsony estéjén egy másik képen is láthatott a közönség egy képet a legendás rapperről és meg a sikeres vállalkozóról egy Lambo Aventador S-ben – ára 417,650 dollár.

Autók a fa alatt
50 Cent új Aventador S. Photo: Courtesy of @50cent/Instagram.

Eközben Angliában az America’s Got Talent zsűritagjával, Simon Cowellel volt tele volt tele a sajtó, amint vadonatúj, éjfekete 2019-es Lamborghini Urus SUV-jával hagyta el londoni otthonát.

Autók a fa alatt
Simon Cowell. Photo by Dymond/Thames/Syco/Shutterstock.

A köztudottan benzinimádó 59 éves Cowell (aki nemrég 1 millió dollárt költött egy egyedi E-Type alapú Jaguar Eagle Speedsterre), nem tudta visszatartani az izgatottságát, amikor a 640 lóerős szuper SUV legördült a trailerről.

Autók a fa alatt
Lamborghini Urus. Photo: Courtesy of Automobili Lamborghini.

Nem lenne igazi a karácsony néhány új szuperluxus járgány nélkül a Kardashian családnál sem. A friss anyuka Kylie Jenner az Instagramon áradozott jégkék Rolls-Royce Wraith kupéjáról.

Autók a fa alatt
Kylie Jenner. Photo by Broadimage/Shutterstock.

Az új Wraith, aminek egyedi világoskék bőr belseje,egy csillagfényű teteje és „Kylie Jenner” feliratos futófelületei a garázsában egy másik Wraith és a 1,4 millió dolláros Ferrari LaFerrari mellett kapott helyet, utóbbit csak néhány hónappal ezelőtt kapta Jenner barátjától és gyermeke apjától, Travis Scott rappertől.

Autók a fa alatt
Kylie Jenner’s Wraith with personalised badging. Photo: Courtesy of @kyliejenner/Instagram.

Scott (igazi nevén Jacques Berman Webster II) karácsonya szintén az autók körül forgott, de nem ő kapott, hanem inkább a Télapót játszotta. A ünnepi partiján West Hollywoodban négy nappal karácsony előtt Scott egy teljesen fekete Tesla Model X-el lepte meg managerét, David Stromberget, aminek értéke 100 ezer dollár.

Autók a fa alatt
Travis Scott Tesla X Photo: Courtesy of @DavidStromberg/Instagram.

Karácsony előtt pedig nem sokkal egy videót osztott meg az Instagramon, amiben anyukájának egy új Range Rover kulcsait nyújtja át az anyukájának, és egy Porsche Panameraét az apjának.