Kezdőlap Hírek Autók A Lexus lesz a 77. Velencei Filmfesztivál, a La Biennale hivatalos mobilitási...

A Lexus lesz a 77. Velencei Filmfesztivál, a La Biennale hivatalos mobilitási partnere

672
0
Lexus LC

Az ’egyszerű környezetbarát luxusautómárkából’ az elmúlt években a magát a film, a divat, a művészet a dizájn és a gasztronómia világában is a legmagasabb szinteken képviselve valódi életmódmárkává váló Lexus immár negyedikéve szerepel a Velencei Filmfesztivál, a La Biennale di Venezia szponzoraként.

Az eseményen 36 Lexus szállítja majd világ legismertebb és elismertebb színészeit, rendezőit és más hírességeit, ám a márka nemcsak emiatt kerül majd reflektorfénybe, hanem a modelljei által képviselt innovatív technológiák és kifinomult stílus és elegancia miatt is: a Lexus ugyanis ezt az alkalmat ragadja meg az új UX 300e akkumulátoros elektromos kompakt crossover és az LC Convertible luxuskabrió olaszországi bemutatójának megrendezésére.

Lexus LCA Lexus immár negyedik éve biztosít autókat a Biennale Cinema eseményeihez. Így lesz idén is, amikor 2020. szeptember 2-12. között a velencei Lido ad otthon a rendezvénysorozatnak, ahol Cate Blanchett szerepel majd a nemzetközi zsűri elnökeként, és ahol az olasz színésznő, Anna Foglietta nyitja meg és zárja le a Filmfesztivált. A mozi és a Lexus világában sok hasonlóságot fedezhetünk fel: mindkettő egyedülálló élményeket kínál, érzelmeket és szenvedélyt szít… Legyen szó akár egy filmről vagy egy Lexus-modellről, az alkotási folyamat gondos megtervezése, az apró részletek figyelmes kidolgozása és mindenekelőtt az emberközpontúság elengedhetetlen alkotóelemek ahhoz, hogy hiteles, megismételhetetlen és emlékezetes érzelmeket közvetítsünk.

Lexus UXMiközben a világ Velencére figyel, a Lexus megragadja az alkalmat, hogy bemutasson az olasz piacon két olyan modellt, amelyek a Lexus alapvető értékeit: a folyamatos innovációt, valamint az egyedi és utánozhatatlan stílust testesítik meg. A Lexus Electrified innovációja immár a velencei Lidón is testet ölt az UX 300e alakjában. A Lexus első, tisztán elektromos hajtású autója hűen közvetíti a márka jövőképét, amelyben a mobilitás ugyan nulla károsanyag-kibocsátással jár, ám az autósoknak mégsem kell lemondaniuk a kényelem, a teljesítmény és a dizájn mesteri ötvözetéről. Az elektromos SUV mellett a Lexus az új LC Convertible modellt is bemutatja Velencében, ahol a nagyközönség végre élőben is megcsodálhatja az autó kivételes formavilágát, aprólékos kidolgozását és minden olyan részletmegoldását, amelyek egytől egyig a kabriózás magával ragadó, felhőtlen élményét szolgálják.