Kezdőlap Hírek Autók “Állati jó kocsik”

“Állati jó kocsik”

1419
0

Ford F-250-esek járják az autópályákat, gömbölyű kis 77-es Fiatok robognak az utakon, mint bolyongó pandák, egy 68-as CorvetteStingray pedig épp a kanyarban driftel egy aligátorral a kormánynál Frédéric Müller legújabb kollekciójának képein, amely a Rides of the Wild címet viseli.

Frédéric Müller

Frédéric 3D modelljeinek képeit meg is vásárolhatod a M.A.D. Gallery webshopjában, de a videót is érdemes megnézni arról, hogyan készülnek el ezek a műalkotások.

Frédéric Müller

„Mindig valami olyat próbálunk megmutatni, amiben mi is benne vagyunk, és reméljük, hogy örömöt szerzünk vele az embereknek. Frédéric Müller munkái pontosan ezt teszik. Lenyűgözően dolgozik, ráadásul olyan témát választott, a klasszikus autókat, ami közel áll a szívemhez, és még gyermekkorunk hóbortosságát is sikerült belecsempésznie, amit örökké életben kellene tartanunk.” – mondja Max Büsser, a galéria alapítója.

Frédéric Müller
Az 1968-as Chevrolet Corvette Stingray kormánya mögé egy aligátort képzelünk el, ahogy óriási sebességgel vágtat végig a versenypályán.

A mély smaragdzöld színű fényezés már eleve a hatalmas hüllő képét juttatja eszünkbe, azonban a Corvette megnyújtott orra még inkább megmutatja, mi járt a művész vad képzeletében alkotás közben.

Frédéric Müller
Müller arra is emlékeztet minket, hogy ezek a csodálatos, vadon élő állatok mennyire sebezhetők is. Minden egyes masinán láthatunk egy World Wide Fundfor Nature (WWF) matricát. Az oroszlán esze persze máshol jár, miközben épp a garázsba igyekszik betolatni a lakókocsijával.

Frédéric Müller
A 63-as Aston Martin DB5-öt egy gömbölyded víziló vezeti. Az autó vonalai a gazdája pocakjának kerekségét követik. Ilyenkor megfordul a fejünkben, hogy vajon milyen állat ülne a nagypapánk 1980-as El Caminojának volánjához. És a te autódhoz mi illene?

Frédéric Müller