Kezdőlap Hírek Autók Válogatott lett a kamionversenyző Kiss Norbiból

Válogatott lett a kamionversenyző Kiss Norbiból

1160
0

Ezúttal nem valamelyik trükkös versenypálya, hanem a virtuális tér várja Kiss Norbertet. A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző egy világszerte népszerű videojáték, a Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG) világbajnokságán vehet részt, méghozzá a magyar válogatott tagjaként.

Kiss Norbi

Az úgynevezett többjátékos módú battle royale játék lényege a területfoglalás, az nyer, aki különböző kihívásokkal megküzdve uralni tud egy szigetet. A PUGB világbajnokságnak beillő GLL Nations Royale-ra Európából, Amerikából és Óceániából is érkeznek csapatok, a verseny európai főtáblájára pedig a magyar válogatottat is meghívták. A 32 fős küldöttségnek Kiss Norbert is tagja, aki nem tagadja, teljesen magával ragadta a virtuális világ.

Kiss Norbi

“Mindig is érdekeltek a számítógépes játékok, a PUBG pedig teljesen magával ragadott. Tisztában vagyok a veszélyeivel, tudom, hogy könnyen túlzásba lehet vinni, de megvannak a keretei itthon a játék mennyiségének. Nagyon izgalmas, hogy a válogatott tagja lehetek. Március 19-én lesz az első csatánk Törökországgal. Nagy kihívás mindenkinek. A játék sokkal nehezebb mint az ember elsőre gondolná, komoly koncentrációt, gyakorlást, ügyességet és csapatmunkát igényel.” – mesélt legújabb hobbijáról Kiss Norbert, aki DRIVERNORBI néven vesz részt az összecsapásban.

A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző az idei szezonjával kapcsolatban elmondta, idén is a Tankpool24 csapatával és Mercedes kamionjával indul, lesznek azonban meglepetések. “Ezekről még korai lenne konkrétumot elárulni, de érdemes lesz figyelni a híreket, mert készülünk néhány remek dologgal.”