Kezdőlap Hírek Autók Avantgárd elektromos Volvo

Avantgárd elektromos Volvo

1102
0

A Volvo a Genfi Autószalonon mutatta be a Polestar névre keresztelt elektromos modellsorozat egyik autóját. A Polestar 2 túlmutat az első, Polestar 1 képességein.

Polestar 2

A jármű teljesen elektromos, ötajtós fastback változatban érkezik. A prémium gép megmutatja, hogy néz ki egy igazi avantgárd elektromos négykerekű.

Polestar 2
A Polestar 2-t két elektromos motor hajtja meg. A 408 lóerős, 600 Nm nyomatékkal rendelkező autó 310 mérföldet képes megtenni egyetlen töltéssel. Az akkucsomagja 27 modulból áll, amelyeket a padlólemezbe építettek.

Polestar 2

Ez az autó intelligensebb, kényelmesebb elektromos élményt biztosít, mint bármelyik korábbi modell. A töltésnél olyan megoldást alkalmaztak, amely az autó tulajdonosát a világ legnagyobb hálózatához kapcsolja.

Polestar 2

Az Androidos infotainment rendszert is elsőként használták benne. A digitális környezethez applikációk és különböző beállítható funkciók is tartoznak. Természetesen Google szolgáltatások is elérhetők, mint a Google Assistant, Maps és Play Store.

Polestar 2
Az intelligens elektromos rendszert gyönyörű, avantgárd stílusba öntötték. Az új modell designja kifinomultabb, bátrabb megjelenésében. A letisztult kasztnihoz LED fényszórók járnak, keret nélküli visszapillantó tükrök, valamint aranyszínű féknyergek.

Polestar 2

Az arany vonalat a belső térben is követik, hiszen a biztonsági öv is ebben a színben pompázik, amely tökéletes kontrasztban áll a sötét ülésekkel.