Kezdőlap Hírek Órák Bentley és Breitling

Bentley és Breitling

1602
0

A világ egyik legnagyobb autógyártója, a Bentley és a talán legismertebb órakészítő, a Breitling ezúttal egy olyan karórát alkottak meg, amely minden képzeletet felülmúl. A Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition a Genewa Motor Show keretében mutatkozott be a közönség előtt.

Bentley és Breitling

Az óra a Bentley és Breitling 2003 óta tartó szoros együttműködésének eredménye. Mindkét márka a minőségre, egyediségre, teljesítményre és luxusra esküszik. A Centenary Limited Editionnel a Bentley 100. születésnapját ünneplik.
„A Bentley és Breitling között lévő sikeres és régóta fennálló kapcsolat bemutatja, hogyan tudnak a gyártók közös célokért dolgozni úgy, hogy mindketten fejlődjenek a folyamat során.” – mondta Adrian Hallmark, a Bentley ügyvezetője.

Bentley és Breitling
Mi százévnyi autóépítési tapasztalattal a hátunk mögött tekintünk a jövőbe, folyamatosan keresve az innovációkat. A Bentley és Breitling nevét is a technológiai fejlődés, magas minőség, modern és újító szellem fémjelzi. Az új Premier Centenary Limited Edition ennek az eredménye.

Bentley és Breitling
Az óra 18 karátos arany vagy acél kivitelben rendelhető meg, és lélegzetelállító részletekkel rendelkezik. Az elegáns és egyedi barna számlapon fekete subdial komplikációkat láthatunk. A kontrasztos subdial funkciókból tudhatjuk, hogy az órát a Breitling Manufacture Caliber 01 szerkezete hajtja meg, és a karóra akár 70 óra járástartalékot is biztosít. Az óraszerkezetet az áttetsző hátlapon át figyelhetjük meg, és persze a Bentley logó is elmaradhatatlan volt róla.

Bentley és Breitling

A 18 karátos aranyból készült verzión a „One of 200” felirat szerepel, az acél változaton pedig „One of 1000”, utalva arra, hogy hány darab készül összesen belőle.A 42 milliméteres óratok oldalán gravírozott Bentley felirat található, amit az 1929-es BlowerBentley ihletett.
A Centenary Limited Editiont 8 ezer és 22 ezer font közötti áron vásárolhatod meg, függően attól, milyen óratokot és szíjat szeretnél.