Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Betonkígyó

0

Amey Kandalgaonkar folytatja fiktív sorozatát, amelyet az épületeke és a környezetük radikális kapcsolata határoz meg.

Amey Kandalgaonkar

Amíg a House Within a Rock projekttel a táj természetes szerves geometriájának kondicionálására egy invazív módszert használt, addig a Rock House 3. sivatagi környezete esetében egy sokkal érzékenyebb megoldással élt. A kígyózó beton épület egy szinte érintetlen természeti tájon beül létezik, és oszlopokon áll, hogy a lehető legkevesebb hatást gyakorolja a sivatagi sziklákra maga alatt.

Amey Kandalgaonkar

A természetes környezethez fűződő viszonyával együtt, Amey Kandalgaonkar Rock House 3. épületét irányítottan tekergő állapota határozza meg. A ház szerkezete, valamint a megemelt shanghai úthálózatra melékeztető hatásával együtt a zárt helyiségek folyamatos pályáját sejtet, amit nem törnek meg a zárt szobák.

Amey Kandalgaonkar

Ezt a folyamatos útvonalat a metszéspontok törik meg, ahol a belső terek kifelé nyílnak egy szomszédos tetőre, amely egyébként alatta lenne. Ezek közül a nyílások közül sok belső udvarokkal néz szembe, és nem könnyen észrevehetőek kívülről, megőrizve az összegabalyodott struktúra hatását.

Amey Kandalgaonkar

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «