Kezdőlap Hírek Green Man Lehet egy kerékkel több?

Lehet egy kerékkel több?

1223
0

A kaliforniai Rungu kerékpáros cég bemutatta háromkerekű Fat Bike-jának pedál segéddel ellátott verzióját. A hatalmas, puha kerekekkel felszerelt – amelyből kettő elől helyezkedik el – az elektromos biztosítja a kontrollt a bicikliseknek a kemény terepen is.

Juggernaout MDV-je

A Rungu elektromos Juggernaout MDV-je 1000 wattos Bafang M610 meghajtással, illetve fojtószeleppel és pedál segéddel is elérhető. Egy 52v/15ah akkumulátor hajtja, amellyel nagyjából 85 km-t lehet megtenni pedál segéd módban, és 29-et fojtószeleppel.
A kormányra szerelt színes LCD-kijelző lehetővé teszi a biciklizők számára a szükséges statisztikák ellenőrzését, beleértve a sebességet és az akkumulátor töltöttségi szintjét is. Ez a kijelző azt is lehetővé teszi, hogy átkapcsoljanak az elektromos pedál segédre.

Juggernaout MDV-je
„A Rungu elektromos Juggernaut egy egyszerű megoldásként született egy helyi problémára: miként a legegyszerűbb elszállítani az eszközöket a tengerparton át az óeánhoz? Kaliforniában” – magyarázta a Rungu.
„A szörf vagy horgász felszerelést keresztülvinni a San Onofre parton egy igazi rémálom. A partra nem engedik be a 4×4-eseket, és a legközelebbi parkoló 3,2 kilométerre van az óceántól, így e-kerékpáron vagy gyalog lehet eljutni az óceánhoz. Az e-bicikliket nem lehet a puha homokban használni, a quadokat pedig nem engedik a parthoz 80 km-en belül.”


A bicikli súlyú 37 kg, köszönhetően, hogy nincs központi motorja. Ennek köszönhetően a súly jobban el van osztva, miközben a 35 km/órás csúcssebességet eléri a kerékpár.