Kezdőlap Kiemelt Casio G-Shock Mr-G Bruce Lee Edition

Casio G-Shock Mr-G Bruce Lee Edition

2776
0
Bruce Lee Watch

A G-Shock bemutatta a MR-G limitált kiadású változatát az idén 80 éves színész, Bruce Lee tiszteletére.

Bruce Lee WatchAz Új MR-G x Bruce Lee Limited Edition modellje 49.8 mm x 54.7 mm x 16.9 mm titánium tokot kapott, rögzített titán előlappal és mindkettő fekete gyémánt jellegű szénnel kezelt, így erősen ellenáll a karcolásoknak. A természeténél fogva tartós bevonaton kívül a burkolatot és az előlapot mélyrétegű keményítésnek vetik alá, ami a tokot 4-5-szer nehezebbé is teszi, mint a hagyományos titánt.

Bruce Lee WatchA fekete tokkal kontrasztot képez a sárga Dura Soft Fluoro-Rubber szíj, mely nevéhez hűen egyszerre kínál tartósságot és puhaságot.”A tokhoz és szíjhoz használt fekete és sárga színek megjelennek Bruce Lee posztumusz kiadott Game of Death című filmjében. Emellett a Jeet Kune Do emblémában megjelenő sárga és piros színeket használták a MR-G logóban és mutatóban” – nyilatkozta a Casio.

Bruce Lee Watch
Az előlap gravírozásán megjelenik a “Ha nincs módszered, nincs korlátod” idézet, mely a Jeet Kune Do-t fejezi ki, a szimbóluma, mely ugyanez kínaiul, a tok hátsó részén található. 3 óránál Bruce Lee aláírása is megjelenik.

Bruce Lee WatchA Ref. MRG-G2000BL-9A limitált kiadása a G-shock MR-G szériájának MRG-G2000 modelljén alapul. A háromirányú időbeállítási képességekkel rendelkezik, amelyek rádióhullámú idő kalibrációs jeleket, GPS műholdas jeleket és Bluetooth®-t használnak, hogy automatikusan rendkívül pontos időt tükrözzenek, ideértve az időzóna változásait és a nyári időszámítást is kövessék.

Bruce Lee WatchA MR-G x Bruce Lee rendkívül ütésálló, 200 méterig pedig vízálló, 139 grammos tömeggel. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint a második századmásodperc pontosságú stopperóra, világidő-kijelző 39 időzónával, LED világítás, repülőgép üzemmód, teljes automatikus naptár, visszaszámláló, napi riasztás és még sorolhatnánk. A 300 darabra korlátozott MR-G x Bruce Lee Watch április elején lesz elérhető a kiválasztott boltokban és a G-SHOCK Soho Store-ban, 4000 dolláros áron.