Kezdőlap Hírek Dizájn Egy “Bulldog óra”

Egy “Bulldog óra”

1547
0
MB&F Horological Machine N°10 Bulldog

Ahogy neve is sugallja, az MB&F legújabb darabja, a Horological Machine No.10 Bulldog, vagy egyszerűen HM10 Bulldog a híres kutya után kapta nevét és az nyújtott inspirációt.

MB&F Horological Machine N°10 Bulldog A kerek, kompakt titánium és vörös arany test zafír kristályokkal párosul. A két kiemelkedő “szem” az időt jeleníti meg.

MB&F Horological Machine N°10 Bulldog A gallér nyúlványaival állíthatjuk be az időt vagy húzhatjuk fel a főrugót. A vékony, de rugalmas lábak körbefogják a csuklót. És ott van a hatalmas állkapocs is.

MB&F Horological Machine N°10 Bulldog A zsanérozott állkapocs aszerint nyitódik és csukódik, hogy mennyire van az óra felhúzva, a teljesen csukott Bulldog száj azt jelenti, elfáradt, hamarosan pihenni fog, hacsak újra fel nem húzzuk.

MB&F Horological Machine N°10 Bulldog A sor fényes fog az állkapcson mutatja, hogy teljesen fel van húzva, ami legalább 45 órányi működést jelent.

MB&F Horological Machine N°10 Bulldog A HM10 Bulldog belsejében dobogó szív 2.5Hz-cel működik, ami 18 ezer vibrálást jelent óránként. A kézzel felhúzható mozgóegység 301 alkatrészből áll, közte egy egyedi, 14mm-es egyensúlyozó kerék, mely négy tradícionális szabályozó csavarral úszik a kupolás számlap fölött.

MB&F Horological Machine N°10 Bulldog Az impozáns mérete ellenére a HM10 Bulldog könnyen hordható, kézzel varrot kék és barna félbőr szíjjal erősíthető a csuklóhoz, melyet vagy összecsukható csat vagy tépőzár tart.

MB&F Horological Machine N°10 Bulldog Az MB&F Horological Machine N°10 Bulldog két változatban érhető el, titánium tokkal, kék óra és perc kupolákkal, vagy 18 karátos vörös arany és titánium tokkal, fekete óra és perc kupolákkal. Ára 92 és 105 ezer euró.

MB&F Horological Machine N°10 Bulldog

MB&F Horological Machine N°10 Bulldog