Kezdőlap Hírek Green Man Elektromos streetbike

Elektromos streetbike

1308
0

A francia Essence Motorcycles garázsából gurult ki ez az elképesztő teljesítménnyel és hatótávval bíró e-motor, ami ráadásul nyálcsorgatóan gyönyörű is.

E-RAW

Az E-Raw sorozat vesz egy trellis (rács) szerkezetű vázat, amit nyers, kezeletlen anyagokkal egészít ki, például fával vagy alumínium. A végeredmény egy brutálisan kinéző streetbike, lebegő üléssel, amiről nem tudod majd levenni a szemed.

E-RAW
Az elektromos hajtáslánc kétféle változatban érhető el. A 80 kW-os 109 lóerővel rendelkezik és 210 Nm nyomatékkal, a Version Survoltee névre keresztelt változat pedig 150 kW teljesítménnyel, amihez már 205 lóerő és 400 Nm nyomaték dukál. Nem akarjuk túlgondolni a dolgot, de az adatok alapján nem csak tötymörögni lehet vele.

E-RAW

Az Essence szerint 2.8 másodperc alatt 100 km/órán van a gép, és akár 200 km/óra csúcssebességre is képes. A súlyt is sikerült tökéletesen eltalálniuk, hiszen a 194 kilogrammos masina remekül szuperál ezekkel a paraméterekkel.

E-RAW
Az Essence-nek sikerült valami olyat alkotnia ezzel a motorral, ami utánozhatatlan a piacon, ugyanis minden fölösleges elektronikától megszabadították a kétkerekűt. Így tökéletes élményben lehet részünk, mert nincsenek szükségtelen szenzorok és vezérlők, amik visszaszorítanák a teljesítményt. A motor ára 29 ezer euró körül fog kezdődni, de természetesen ez függ majd a megrendelt csomagtól.