Kezdőlap Hírek Hajók Expedíciós jacht saját galériával és szivarteremmel

Expedíciós jacht saját galériával és szivarteremmel

1391
0
Stormbreaker

Nem újdonság az üvegfelület egy jachton, de hogy a hajó közel harmadát takarja, az mindenképpen az. Pontosan ezt tette a Theodoros Fotiadis az új Explorer koncepciójával.

Stormbreaker

A berlini dizájner úgy írja le Stormbreaker szuperjachtját, mint “erős és izmos borotvaéles vonalakkal” és nem nem túloz.
A Stormbreaker közel függőleges íjához egyáltalán nem íves, keskeny ezüst test és hatalmas kiterjedésű üveglapok párosulnak. A dizájn mesterműve viszont a hajó közepén lévő drámai üveg átrium, mely a hihetetlen kilátást és rengeteg természetes fényt biztosít.

Stormbreaker

A Stormbreaker a teljesítmény és műszaki képességek terén is a határokat feszegeti. Optimális hajózást biztosít bármilyen éghajlaton és egy viharnak is bármikor képes ellenállni vagy megtörni azt.

Stormbreaker

A kőkemény külső mellett a Stormbreaker egy művészi kommunikációs rendszerrel van felszerelve, mely szélessávú internet kapcsolatot biztosít a világ legeldugottabb zugában is. A tengerjárók a világtól távol is kapcsolatban maradhatnak, ami egy szabadúszónak elengedhetetlen.

Stormbreaker

A Panoramic 360 kamera rendszer élő képet biztosít és tárol, így soha nem hagyunk ki egy jó bálna lest. Az interaktív rendszer valósidejű utazási adatokat és csúcstechnológiás audiovizuális élményeket nyújt.

Stormbreaker

A Stormbreaker a fedélzeten korlátlan luxust ígér. A beach club, spa és konditerem komplexum, a megfigyelő fedélzet, a medence, privát iroda, helikopter hangár mellett egy művészeti galéria és szivarterem is megtalálható.

Megalkotója, Jim Evans, a SuperYachtsMonaco alapítója szerint eladásra tervezték és akár 295 vagy 377 lábas kiadásban is építhető.

Stormbreaker

“A Stormbreaker szintet emel az explorerek között, a koncepció magában foglal minden elemet, melyre az ügyfelek vágynak, kemény külső, szemkápráztató dizájn, számtalan új játékszer, mely hatékony meghajtással, nagy hatótávolsággal és a legmagasabb szintű kapcsolattal párosul” – nyilatkozta Evans.