Kezdőlap Hírek Építészet Fehér ház Vietnámban

Fehér ház Vietnámban

216
0
Story Architecture

A Story Architecture egy kocka stílusú házat épített egy fiatal párnak és két gyermekének a vietnámi Dong Naiban, előtérbe helyezve a családot és a költséghatékonyságot. Fehér héjba zárva, mely a nyitott és zárt egységek között váltakozik, a belső tér úgy lett kialakítva, hogy az édesanya könnyedén el tudja látni két gyermekét, anélkül, hogy hollétük miatt aggódna. A konyha került a ház középpontjába, így a szülők a környező területet átlátják.

Story Architecture

Fehér héjba zárva, mely a nyitott és zárt egységek között váltakozik, a belső tér úgy lett kialakítva, hogy az édesanya könnyedén el tudja látni két gyermekét, anélkül, hogy hollétük miatt aggódna.

Story Architecture

A konyha került a ház középpontjába, így a szülők a környező területet átlátják.

Story Architecture

A vietnámi bázisú Story Architecture felfedezte azokat a kihívásokat, mellyel számos fiatal anya szemben találja magát az ország modern közösségében, ahogyan egyensúlyozni próbálnak a munka és a család között.

Story Architecture

A Dong Nai Trang Bom városának külső területén elhelyezkedő ház úgy épült, hogy egy sor stratégiai döntéssel megkönnyítse a szülők mindennapi dolgát.

Story Architecture

Először is, hogy a főzés könnyebben menjen, míg a két gyermekre felügyel, a konyha a ház közepére került, egy dupla magasságú területre. Így a szülők az egész szobát átlátják, míg gyermekeik élvezik a szabadságot, ahogyan biztonságban játszanak.

Story Architecture

A konyha feletti nyílt tér úgy lett megtervezve, hogy segítsen a szülőknek főzés közben elengedni magukat, a természetes fény és szél friss és tiszta környezetet biztosít a gyermekek számára.

Story Architecture

A vietnámi kultúra szerint a gyerekek gyakran alszanak a szülőkkel hat éves korukig, így a hálószoba nagyobbra épült, hogy egy félig elválasztott részben helyt adjon a gyermekek ágyának.

Story Architecture

A függöny behúzásával a nyugalom garantált. Mitöbb, sok olvasó sarok és külső tér sokat ad a dizájn karakteréhez, a gyermekek felügyeletének nyomása nélkül.