Kezdőlap Hírek Repülők Felszállt az új Bombardier Global 7500

Felszállt az új Bombardier Global 7500

2122
0

A Bombardier Global 7500 először decemberben emelkedett levegőbe Los Angelesben.A gépről először 2017-ben hallottunk, amikor a Los Angelesben tartott National Business Aviation Association show keretében bemutatták a specifikációkat.

Bombardier Global 7500

A belső térbe lépve az első, amin megakad a szemünk, az a Nuage ülés, amely nincs az alaphoz rögzítve, így sokkal kényelmesebb utazási élményt nyújt.

Bombardier Global 7500

Persze talán ez az utolsó dolog, amit fontosnak tartunk egy magánrepülőnél, azonban azt érdemes tudni, hogy 30 év alatt most először vittek véghez ilyen szintű újítást a kényelmi funkciók terén. A Global 7500 egyébként 8861 mérföldet képes megtenni egy úttal, tehát Los Angelesből gond nélkül elrepülhetünk vele Dubaiba is. Mi a helyzet a legénységgel egy ilyen hosszú utazás során? Miattuk sem kell aggódnod, hiszen saját kabinok állnak rendelkezésükre.

Bombardier Global 7500
A VIP utaskabinhoz saját fürdőszoba és tároló tartozik, egy médiaszoba dívánnyal, valamint egy étkező és konferenciaterem. A Global 7500 médiaszobájának falát bőr fedi, a helyiség mérete miatt pedig high-end hangrendszer telepítésére volt szükség.

Bombardier Global 7500

A 40 inches 4K tévén filmeket nézhetünk, zenét hallgathatunk. A hangot, filmeket, sötétítőket és világítást egy érintős OLED kijelzőn vezérelhetjük. A rendszert a Lufthansa Technikkel közösen alkották meg. Természetesen más funkciókat is elérünk vele, beleértve az internetelérést.
A világ legnagyobb magánrepülőgépe felér a hírnevéhez kényelemben, egyedi rendszerekben és teljesítményében is.