Kezdőlap Hírek Hajók Royal Jet Capsule – luxus élmény a vízen

Royal Jet Capsule – luxus élmény a vízen

1553
0

A Jet Capsule által tervezett, elképesztően laza vízi jármű, amely a Royal Version 001 nevet kapta, készen áll, hogy egy luxus hajókázásra vigye legújabb tulajdonosát.

Jet Capsule

Minden vásárló számára egyedileg épített kapszulák 18 négyzetméternyi fedélzetet biztosítanak, ahol akár 9 fő befogadására alkalmas állítható ülések,a hátsó részen pedig mosdó és egy étkező vagy bár található.

Jet Capsule

Az apró kagyló formájú vízi járművet egy Yanmar dízel motor üzemelteti, amely meghajtása 370 és 1040 lóerő között mozoghat, ehhez jön a Hamilton sugárhajtóművek, amelyek lélegzetelállító 32 és 62 csomós sebességig képesek felgyorsítani a kapszulát.

Jet Capsule
A fedélzeten légkondicionáló berendezés is van, amely a tökéletes atmoszférát teremt a jármű belsejében, függetlenül a kinti időjárástól. Más érdekes részletek mellett a hátsó ajtó és az elülső szélvédő automata, valamint egy elektromos, 40 lóerős Torqeedo Deep Blue motor is van benne, amivel 12 csomós sebességet tud elérni a jármű.

Jet Capsule

A kis hajó hossza mindössze 7,95 méter, a szélessége 3,44 méter, a magassága pedig 2,3 méter, ezek a dimenziók tökéletessé teszik a vízi használatra. Az alapváltozatnál 200 tengeri mérföld a megtehető távolság, de ez akár 300 mérföldre is feltornázható.

Jet Capsule