Kezdőlap Kiemelt GÓÓÓÓL!

GÓÓÓÓL!

1065
0
Hublot

Az Hublot tökéletes időzítéssel, egy hónappal az EURO 2020 kezdőrúgása előtt mutatja be legújabb, kifejezetten és hivatalosan is a labdarúgó-Európa-bajnoksághoz kapcsolódó karóráját.


Hogy az „Hublot imádja a labdarúgást”, az nem csak egy állítás, hanem komplett művészi hitvallás a nyoni óragyár számára, amely egy különleges karórával juttatja kifejezésre a világ legnépszerűbb játéka iránti szenvedélyét. Ahogy közeledünk a pandémia miatt 2021-re halasztott EURO 2020-hoz – amely június 11-én, a Törökország-Olaszország meccsel veszi kezdetét –, az Hublot bemutatja a várva-várt sportesemény témájában megalkotott, egyedi modelljét.

HublotAz ezer darabos, limitált kiadású, Big Bang e UEFA EURO 2020-ra keresztelt karóra a legmodernebb technológiával van felszerelve, és virtuálisan megnyitja előttünk a stadionok kapuit, hogy élő közvetítésben kövessük rajta a meccseket.
A 42mm átmérőjű és 12,80mm vastagságú fekete kerámia kijelző 30 m-es mélységig vízálló. Lünettáját a 12 nemzet zászlója, titánium hátlapját pedig egy, a bajnokság logójával ellátott zafír-kristály medál díszíti. Az különböző funkciók közül a koronával tudunk válogatni. A HD AMOLED érintőképernyő (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode) színe állítható, így bármelyik résztvevő ország színeivel harmonizál.

Hublot Nem csupán számlapként funkcionál: egy applikációnak köszönhetően követi a meccseket. Jelzi a maradék játékidőt, a félidőt, hosszabbítást, az utolsó sípszót, a sárga- és piroslapokat, cseréket, kiállításokat, és persze a gólokat is – mindent, ami a pályán történik. Még a csapatok felállásáról és a játékosok posztjáról is tájékozódhatunk.
A labdarúgó-világbajnokság témájú dizájnt fekete gumiszíjak teszik teljessé, melyek a titánium csatoknak köszönhetően könnyedén váltogathatók, így mindig illenek a számlap aktuális, One Click rendszerrel beállított színeihez.
Ki végzi el a kezdőrúgást?