Kezdőlap Hírek Órák Grammy-díjas Zenith

Grammy-díjas Zenith

1219
0

A Grammy-díjas producerrel közösen tervezett óra a Zenith webshopján keresztül elérhető. Swizz Beatz innentől azt is beírhatja majd az önéletrajzába, hogy órakészítő.

Swizz Beatz Edition

A Grammy-díjas producer, rapper, DJ és vállalkozó újfent összedugta a fejét a Zenith tervezőivel. Ezúttal még Svájcba is elrepült, hogy áldását adja az új karórára. „18 hónapja dolgozunk együtt Swizz-zel, akkor kezdtük az együttműködést, amikor én is csatlakoztam a Zenith csapatához.

Swizz Beatz Edition
Swizz Beatz

Az első vele készített sorozatot egy évvel ezelőtt dobtuk piacra New Yorkban, de most úgy döntöttünk, hogy újra felkérjük tervezni. Elhívtuk Svájcba, hogy közösen tudjuk megtervezni a modelleket. Swizz minden lépésnél jelen volt, találkozott az órakészítőkkel is. Remek élményt jelentett.” – mondja Julien Tornare, a Zenith ügyvezetője.

Swizz Beatz Edition
A Zenith nagyon különlegessé tette a Defy Classic Swizz Beatz Edition órát, hiszen ez az első modell, amelyet az órakészítő közvetlenül a webshopon keresztül kínál a vásárlóknak. Ez azt jelenti, hogy a Swizz Beatz közreműködésével készült karóra indítja hivatalosan a Zenith online boltját. „Valahol el kell kezdenünk a világban, és egyértelműen az USA volt a megfelelő választás. A webshop aktiválásához valami különlegeset akartunk létrehozni. Azt gondolom, tökéletes választás volt erre a nagy eseményre, hiszen Swizz nagyon egyedien, innovatívan gondolkozik.”

Swizz Beatz Edition
Swizz Beatz Jean-Claude Biver-nek köszönhetően került képbe, aki mindig arra törekszik, hogy a lehető legérdekesebb órákat alkossák meg a Zenith tervezői. Biver olyan gyártókkal is dolgozott már, mint a TAG Heuer vagy Hublot. Tornare pontosan ezt a hozzáállást akarja továbbvinni a Zenith jövőbeni tervei során.
Az új karóra a Defy Collection részét képezi, amiből nemrég egy teljesen fekete kivitel is készült. A Defy Classic Swizz Beatz Edition 7900 dollárért vásárolható meg. Az óra fekete óratokkal és narancssárga, texturált gumiszíjjal érkezik, de fekete mintával is rendelhető.
A Defy Classic csupán 50 darabban készül, és kizárólag az Egyesült Államokban szerezhető be. Az óradoboz pedig maga egy lemezjátszó, ami nagyon egyedi hangulatot biztosít az órához. Az óralapon a következő idézetet olvashatjuk: „Az élet a komfortzónádon túl kezdődik. Magabiztosság + Pozitivitás = Élet.” És tulajdonképpen ez a Zenith új világlátása.