Kezdőlap Hírek Építészet Luxus remetelak

Luxus remetelak

1902
0

A PAN Treetop kabinokat azon turisták számára építették, akik szeretnék megtapasztalni a norvég erdők csendjét, izgalmas kalandokat, megkóstolni a helyi ételkülönlegességeket és megismerni a lenyűgöző állatvilágot.

PAN faházak

A faház gyermeki képzeletünket csiklandozza. A hagyományos faházak koncepciója alapján tervezték az előregyártott háromszögházat. Az A alakú tető képezi az oldalfalakat is, emiatt az építmény aprónak tűnik, azonban ha felmászunk a csigalépcsőn és belépünk a házba, meg fogunk lepődni, mennyire kényelmes valójában.

PAN faházak
A kétszintes PAN Treetopban egy nappali, egy konyha, valamint egy fürdőszoba kapott helyet a földszinten, az emeleten pedig a hálószobát alakították ki.

PAN faházak
A kabin mindkét végén óriási üvegfelületek vannak, így tökéletes a kilátás az erdőre, és megcsodálhatjuk a napfelkeltét és naplementét is bentről.

 

Mivel a faház magasra épült, nem zavarja az állatvilág mozgását. Az építmény acélcölöpökön áll, ami biztonságosan a magasban tudja tartani a kabint, a vendégek pedig ebből a magaslatból élvezhetik a Finnksogen, azaz a norvég erdő szépségét.

PAN faházak

PAN faházak

PAN faházak

PAN faházak