Kezdőlap Hírek Hajók Hangár a vízen

Hangár a vízen

902
0
Narvalo

A Narvalo egy 134 méteres, három árbocos, polár osztályú vitorlás koncepciójacht. Számos egyedülálló funkcióval van felszerelve, amelyek közé tartozik a 2409 négyzetméteres repülőgép-hangár, amelynek leszállótere csak egy repülőgép-hordozóval vetekedhet. Ez a hat fedélzetű jacht feltűnő dizájnnal rendelkezik, elegáns, mégis erős, és úgy tervezték, hogy képes legyen nagy távolságok megtételére.

NarvaloÉrtelemszerűen a Narvalo vitorlás jachtnak hatalmas leszállóhelye is van, amely lehetővé teszi a repülőgépek biztonságos üzemeltetését zord körülmények között, esetleg a vészleszállást is.

NarvaloE repülőgép-hangár alatt egy teljes gerendázatú strandklub található, vízszintesen kinyúló fedélzetekkel. Steve Kozloff jégtelenítő boostokat talált ki az árbocokra és az udvarokra, ami lényegében olyan, mint a repülőgépek jégtelenítő rendszere.

NarvaloA korlátok és az ajtók is fűthetők, hogy a jegesedési problémákat minimalizálják.

NarvaloA két főnöki lakosztályban akár 14 vendég is elfér teljes luxusban. A vendégek és a legénység minden tagjának biztonsága érdekében két, a legrosszabb körülmények között is bevethető, szabadon lezuhanó mentőcsónakkal van felszerelve.

Narvalo