Kezdőlap Hírek Green Man A Harley Davidsonok inspirálták a Carota Design klasszikus, elektromos kerékpárját

A Harley Davidsonok inspirálták a Carota Design klasszikus, elektromos kerékpárját

1173
0

A Carota Design klasszikus e-kerékpárja egy kísérlet arra, hogy az elektromos kerékpárok új szintre emelkedjenek. Csak nézz rá erre a masinára oldalról, és máris észreveszed a Harley Davidsonok tipikus vonásait. Az íves tank, az ülés helyzete a hátsó abroncshoz képest, a nyújtott test. Mind Harley Davidsonért kiált, azonban az iszonyú motorzaj elmarad mellőle, hiszen ez egy klasszikus e- kerékpárnak készül. Halk hajtáslánc hajtja, az akkumulátor a tankban van elrejtve.

Carota Design klasszikus e-kerékpárjaA Classic E-bike egy cruiser, amely leegyszerűsített, minimalista külsővel bír. Az izmos váz helyett finom vonalak kötik össze az elemeket. Ez a megjelenés tökéletesen illik egy környezetbarát, energiahatékony elektromos kerékpárhoz.Carota Design klasszikus e-kerékpárja

„Képzelj el egy alternatív jövőt, ahol az iker V-hengeres hajtáslánc sosem vetette meg igazán a lábát. Ezt helyettesíti a Classic E-bike, amivel villoghatsz a barátaid előtt.” – nyilatkozta a Carota Design tervezőcsapata.

Carota Design klasszikus e-kerékpárja