Kezdőlap Hírek Hajók Heti egymillióba kerül ez a vízipalota

Heti egymillióba kerül ez a vízipalota

1468
0

Ez a 88 méteres jacht saját medencével, 3D-mozival, masszázsszobával és nightclubbal is büszkélkedik. A Maldív-szigetek tökéletességén már nehéz emelni, azonban a Nirvana hajó mégis megpróbálja.

Heti egymillió dollárért bérelheted ki ezt az elképesztő megajachtot

Az Oceanco jachtján 12 ember is kényelmesen elfér, így családok számára is tökéletes hosszabb nyaralásokhoz. Ráadásul a gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen számos vízi játék közül választhatnak majd.

Heti egymillió dollárért bérelheted ki ezt az elképesztő megajachtot
A jacht legnagyobb sebessége 19 csomó, és akár 6800 tengeri mérföldet is utazhatunk vele a két 5000 lóerős motornak köszönhetően. A jacht ugyan túl nagy ahhoz, hogy csak úgy bárhol kiköthessünk vele, de a kísérőhajókkal bárhová ellátogathatunk majd. A legénység ismeri a legszebb helyeket, legszebb öblöket, a búvárfelszerelés pedig felejthetetlenné teszi majd a nyaralást nagyobb társaságok számára is.

Heti egymillió dollárért bérelheted ki ezt az elképesztő megajachtot
A jacht öt fedélzeti szinttel rendelkezik. Az elhúzható ajtókkal óriási nyitott tereket tudunk kialakítani, a házimozi és masszázsszoba pedig tökéletesek egy kis esti pihenéshez. A tulajdonosi fedélzeten található a legnagyobb VIP kabin, egy lobbi, egy jacuzzi, valamint két étkező.
A napozónál lévő medencében bármikor csobbanhatunk egyet, amikor pedig lemegy a nap, a területet nightclubbá alakíthatjuk. A jachtot heti egymillió dollárért bérelhetjük ki.