Kezdőlap Hírek Autók Hyundai Soapbox

Hyundai Soapbox

1283
0
Hyundai Soapbox

A Hyundai Motor bepillantást engedett európai formatervezési központjának, a Hyundai Design Center Europe-nak a legújabb projektjébe. Az új kedvcsináló fényképen sötét háttér előtt rajzolódik ki a ‘szappanos láda’ járműkörvonala; a sárgára festett jármű oldalán jól látható a Hyundai logója.


A karosszéria sziluettje 45 fokos szögben döntött. A szabadon álló kerekek és a mélyen ülő alváz dinamikus karakterrel ruházzák fel. Az előzetes képen is kivehetők a karosszériát ferdén tagoló hosszú, egyenes vonalak, amelyek egyértelműen utalnak a ’45’ tanulmányautóra.
Hyundai Soapbox A ‘szappanos láda’ olyan erőforrás nélküli, kizárólag a gravitáció ereje által mozgatott járműre utal, amellyel egykor gyerekek versenyeztek meredek utcákon. Az eredetileg szappan tárolására szolgáló farekeszekből készített szerkezetek ma már jóval modernebb, kifinomultabb felépítéssel és kidolgozással büszkélkedhetnek. Különösen népszerűek Európában és Észak-Amerikában, ahol gyakran szerveznek szappanosláda-versenyeket.
A Hyundai a tradicionális szappanos láda által ihletett formatervet elérhetővé kívánja tenni európai ügyfelei számára; az erre vonatkozó részletes információkkal hamarosan jelentkezünk.