Kezdőlap Hírek Green Man Jégkerékpár

Jégkerékpár

1125
0
icyc

2018-ban a Keleti Vadállatnak elnevezett anticiklon hideg hullámot hozott Szibériából egészen Angliáig, emiatt számos európai országban erős havazás és szokatlanul alacsony hőmérséklet volt tapasztalható. Három évvel később úgy tűnik, hogy a Vadállat visszatért Európát, Németországot az elmúlt napokban hó borította, hamarosan Angliában is hasonló lesz a helyzet.

Azok számára, akik továbbra is ki akarnak menni kerékpározni, a Q egy kerékpár gumiabroncsait körfűrészlapokra cserélte, hogy a bringások könnyen közlekedhessenek a jégen. Hát nem zseniális?

icycTöbb mint 10 millió feliratkozóval a Youtube-on, a Q ismert tudományos és mérnöki videóiról, amelyek a szóda-szökőkút kartonból történő építésétől a robogó gumiabroncsainak F1-esekkel történő cseréjéig terjednek. A Q legújabb kísérlete, az Icycycle, egyfajta rémisztő jégkerékpár, amely két óriási fűrészlapon gurul a kerékpár normál gumijai helyett.

icycRagaszkodnunk kell ahhoz, hogy az emberek ne próbálják ki ezt otthon, de minden bizonnyal szórakoztató látni, hogy a kerékpárt hogyan építették meg először, aztán kivitték egy körútra, majd vissza a műhelybe, hogy további munkákat végezzenek rajta, és végül simán közlekedtek vele egy befagyott tavon.

 “Íme az epikus jégkerékpározás hölgyeim és uraim, kérjük, fogadják szeretettel a kerékpárt körfűrésszel a kerekei helyén, amelyekkel könnyen képesek jégen közlekedni – Icycycle ”- mondja a Q.