Kezdőlap Hírek Autók Jótékonysági vacsora Kiss Norbival

Jótékonysági vacsora Kiss Norbival

757
0
Borvacsora

Jótékonysági vacsorát szervez Kiss Norbi világ és többszörös Európa bajnok autóversenyző szeptember 15-én, délután 4-től a Tisza tónál Sarudon a térség egyik legkülönlegesebb és legminőségibb gasztronómiai kínálatát nyújtó Sulyom Tájétteremben.

Norbi ezzel is segíteni szeretné alapítványa, a Macskaárvaház állatmentő munkáját. A hatszoros magyar bajnokként is jegyzett állatvédő autóversenyző kezdeményezése mellé nem csak Kücsön Gyula az étterem tulajdonosa, de Komjáthy Andrea ügyvezető és Berecz Ádám séf is odaállt, így mindannyian önkéntes munkában látják vendégül Norbi jótékonykodó vacsora partnereit. A jótékonysági vacsora borász partnere pedig nem más,mint a St Andrea pincészet: Dr. Lőrincz György és ifj Lőrincz György tulajdonosok személyesen tartanak borkóstolót a vendégeknek, akik egy-egy különleges üveg St Andrea bort is kapnak ajándékba.
Borvacsora– Fantasztikus érzés, hogy Magyarország egyik legjobb étterme, a Sulyom Tájétterem, és a nemrégiben a világ egyik legjobb borászatává választott, a St Andrea állt mellénk. Kücsön Gyula, Berecz Ádám és Lőrincz Gyuriék nem csak a gasztronómia, és a borászat, de a jótékonyság világbajnokai is – fogalmazott Kiss Norbi, aki néhány nappal ezelőtt a St Andrea Pincészetben vett részt egy egyeztetésen, ahol Berecz Ádám, a Sulyom Tájétterem séfje és a ifj Lőrincz György hangolta össze a jótékonysági vacsora étel és borkínálatát.
– Elkötelezettek vagyunk a természetvédelem, az állatok védelme iránt, az egész Sarudi Élményfalu arról szól, hogy a minket körülvevő világot tisztelve tudjunk kikapcsolódni, vízi sportokat űzni, és általában élményeket gyűjteni – fogalmazott Kücsön Gyula a Sulyom ötletgazdája, aki szerint a szeptember 15-i jótékonysági vacsora kiváló alkalom lesz arra is, hogy az egész évben nyitva tartó Sulyom Tájétterem a főszezon nyüzsgése után, új ételekkel, borokkal kiegészítve “átálljon” a borvacsorákkal, rendezvényekkel, kulturális és művészeti programokkal tűzdelt őszi, téli üzemmódra.
BorvacsoraÉppen ezért Berecz Ádám a Sulyom séfje, már az új, őszi étlap kínálatának egyes fogásait teszteli, és hangolja össze a borkínálattal Norbi jótékonysági vacsorájára készülve.
– Ahogy belehallgattam a borokról és ételekről szóló beszélgetésbe, meggyőződhettem róla, hogy a borászat és a gasztronómia Forma1-ébe csöppentem – meséli nevetve Norbi, aki csak azt kérte Berecz Ádám séftől, hogy a szeptember 15-i jótékonysági vacsorája alkalmából növényi alapú fogásokat szolgáljanak majd fel a vendégeknek.
Berecz Ádám hozzátette: különleges kihívás számára, hogy ebből az alkalomból még a hétköznapokon húst evők számára is különleges, ízletes fogásokat készítsen.
Mint megtudtuk, Kiss Norbi jótékonysági vacsoráján maximum harminc fő tud részt venni. Ára húszezer forint fejenként, amely a vacsorán kívül a borkóstolót, egy üveg St Andrea bort, valamint Kiss Norbi partnereinek, a káli Globalplant Garden kertészetnek az ötezer, és a Hotel Panoráma wellness hotelnek a tízezer forintos ajándékutalványát is tartalmazza. Így, aki részt vesz Kiss Norbi társaságában a Macskaárvaház javára rendezett estén, Norbi társaságán, ízletes ételeken, borokon kívül ezekkel az ajándékokkal is távozhat. Már aki távozni akar: Sarudon ugyanis arra is lehetőség van, hogy a vacsorát követően az Élményfalu minőségi szállásai közül valamelyiket lefoglalva, bárki Sarudon töltse az éjszakát, és a másnapot is.
BorvacsoraKücsön Gyula elmondta: a Tisza tó és környéke a nyári főszezonon kívül is csodálatos élményeket és szabadidős, valamint sportolási lehetőségeket kínál, így a Sulyom Tájétteremben vacsorázók egész évben, akár még a téli hónapokban is dönthetnek úgy, hogy vacsora után maradnak.
– Így teszünk mi is kedvesemmel Mártival, akinek a jótékonysági vacsora alatt megtekinthetők legjobb fotói, kinagyítva, bekeretezve, amelyek között olyan, a Kamion EB futamain készül képek is szerepelnek, amelyek bepillantást engednek a száguldó nagyvasak cirkuszának titkos világába – mondja Norbi, hozzátéve: Márti fotói is megvásárolhatóak lesznek, és az így befolyó pénz is természetesen teljes egészében az állatmentő munkát segíti majd.
A szeptember 15-i, Sarudi Sulyom Tájétteremben rendezendő jótékonysági vacsorán legfeljebb harminc fő vehet részt. Norbi állatvédelem iránt is elkötelezett szurkolói, már nyitottak is egy kifejezetten erre a célra létrehozott mail címet: aki részt venne a vacsorán, írjon a [email protected] címre, ahol asztalt foglalhat és minden esetleges kérdésére választ kap.