Kezdőlap Hírek Dizájn Karbon dizájn

Karbon dizájn

1419
0

A Pagani már régóta élen jár az innovatív szuperautó újítások terén – végtére is, az eredeti Huayara-juk az egyik legjobb teljesítmény és konstrukciós kivitelezési megoldásokkal büszkélkedhetett az iparágban.

PAGANI HUAYRA CARBO -TRIAX ROADSTER 2019

Követve a trendeket legújabb modelljükkel, ismét felborzolták az autóipar látképét, az egyedi rendelésre készült Carbo-Triax Huayra Roasterrel, amely a fejére nő a hasonló kategóriás szénszálas modelleknek.

PAGANI HUAYRA CARBO -TRIAX ROADSTER 2019
A vásárlói megrendelésre egyedileg épített Acid Green Huayra (az ügyfél egyik kedvenc autója, a Porsche Roadster 918 Spyderről mintázva) több innovatív anyagot is felvonultat – az átütő kompozit, amelyet a Pagani fejlesztett, a Carbo-Triax HP52. Ennek a könnyű anyagnak a használatával sikerült körülbelül 81 kilogrammal könnyebre építeni az autót.

PAGANI HUAYRA CARBO -TRIAX ROADSTER 2019

A Mercedes Benz AMG V12 hajtómű könnyedén kilövi a Huayarat köszönhetően a 764 lóerőnek és a közel 1000 Nm nyomatéknak, így nem valószínű, hogy hasonló gyorsulásra akadnál ebben a kategóriában.

PAGANI HUAYRA CARBO -TRIAX ROADSTER 2019
Az autó enteriőrje is páratlan – feltűnő zöld és fekete csíkozás egészíti ki a szénszálas belsőt, valamint egy AMT új-generációs, hétfokozatú járul hozzájárul a Huayra kifogástalan teljesítményéhez. Ugyan az autó pontos árát nem hozták nyilvánosságra, valószínűsíthető, hogy az egyedi Pagani nagyjából 2,6 millió dollárért készülhetett el.