Kezdőlap Hírek Hajók Golden Marlyn Wooden Yacht – sporthorgászathoz tervezve

Golden Marlyn Wooden Yacht – sporthorgászathoz tervezve

1526
0

A Golden Marlyn Wooden Yachtot kifejezetten sporthorgászathoz tervezték. Ez a koncepció jacht tíz hónapnyi kutatás, tervezés, számolás, fejlesztés és 3D modellezés eredménye.

Golden Marlyn Wooden Yacht

A projekt fő célja egy luxus motorcsónak megtervezése volt, ideálisan a nyári hónapokra, mivel manapság ezek a fajta hajók elég ritkák. A Wooden Yacht nem olyan könnyű lemodellezni 3D technikával, mivel több réteg fából áll – a tervezőknek 700 réteg fával kellett dolgozniuk, maga a folyamat pedig több ezer munkaórát emésztett fel, és nagyjából 6 hónapot vett igénybe.

Golden Marlyn Wooden Yacht
A Golden Marlyn Wooden Yacht a Neboja Anicic-tól egy 14 méter hosszú hajó, melynek fa testét mahagóniból készítették el. A pilótafülkében van egy parancsnoki híd a pilóta és a másodpilóta számára, emellett a hajó a legújabb Garmin GPS rendszerrel is rendelkezik.

Golden Marlyn Wooden Yacht

Mivel ezt a hajót sporthorgászatra tervezték, az ülések, a kiegészítők és minden kapcsolót nagy figyelemmel tervezték, hogy a maximális élvezetet nyújtsa horgászat közben. Két kisebb asztal van a nyitott kabinban, pasok, két hűtő és négy tároló fiók. A fedélzet alatt két dízelmotor helyezkedik el.

Golden Marlyn Wooden Yacht
A 6 méter hosszú kabinban egy teljesen felszerelt fürdőszoba, nappali, étkező és hálószoba van. További hely van az üzemanyag és a víz számára.

 

A hátsó fedélzet a horgászatra kijelölt hely, további tárolók vannak itt a kiegészítőknek, 14 horgászbot tartó, speciális székek az extrém horgászathoz, a hal kiemelésére szolgáló hely és két hatalmas jégtartó a hal lefagyasztásához. A jacht több LED-es lámpával, védőburkolattal, horgonnyal, tetőfogantyúval és orrléccel is rendelkezik a kiszálláshoz.