Kezdőlap Kiemelt Koktélóra

Koktélóra

Fotók: Angelus -
1052
0
Angelus

Nincs jobb módja, hogy új óránkat megmutassuk, mint lazán megvillantani azt csuklónkon egy jó koktéllal a kezünkben. Az Angelus most mutatta be új vonalát, melyeket klasszikus koktélok inspiráltak.

AngelusAz U21 és U22 sikerét követve a svájci cég új U23 vonala nyolc lecsupaszított órából áll, melyek ultra könnyű, de mégis ultra erős titánium és karbon kompozícióból állnak, mely az Angelus A-250 kalibert veszi körbe. Függőleges felépítése olyan tengelyt hoz létre, amely vizuális gerincét képezi a darab bonyolultságának.

AngelusA sorozat minden darabja az inspirációt jelentő koktélról kapta a nevét. A Negroni mutatói hasonló égett narancs színűek, mint a nyári frissítő. A Tequila Sunrise a narancs, pink és kék színekkel adja vissza a citrus gyümölcsök és grenadine hangulatát a tengerrel a háttérben.

AngelusGrafikai dizájnjuk esztétikai lendületet adnak a daraboknak, de egyben a mélyebb rétegek felé irányítják tekintetünket. A komplex struktúrája a magas hőmérsékleten és nyomáson égetett, műszaki gyantával kombinált szénrétegek százaiból áll. A folyamat kiemeli az anyag erősségét és szilárdságát, kis tömege pedig hozzájárul a még kényelmesebb viselethez.

AngelusA 12 óránál található nyitott rész 90 órára elengedő energiatartalékot fed fel és a hat óránál lévő repülő tourbillon összekötve a sebességváltóval és a három titánium híddal erősíti az óra egyedi karakterét. Ára 45744 dollár.