Kezdőlap Hírek Autók Learmousine, a Limo-Jet

Learmousine, a Limo-Jet

1802
0
Learmousine

Negyvenezer munka órába telt, hogy a Learjet-et utcai limuzinná alakítsák.

LearmousineMi lehet jobb módja a pénz költésnek, mint egy limuzin vagy egy magánrepülő? Most még választani sem kell, ez a jármű a kettőt kombinálja, azaz a Learmousine.

Learmousine
Tényleg nem vicc, hogy valakinek megfordult a fejében, hogy egy Learjetet limuzinná alakítson, a prototípus pedig már a 2020-as Mecum aukciót is megcélozta.

Learmousine
A 13 méter hosszú Limo-Jet a Learjet munkája. Dan Harris, oregoni dizájnernek pattant ki az a remek ötlet a fejéből, hogy átalakítsa a repülőt valami kissé többé. Két év kutatás és fejlesztés, valamint a chicagói Exotic Coach 40 ezer munkaórája után mutatta be a közönségnek is.

Learmousine
Vörös színben vibrál a Limo-Jet, mely alumínium karosszériája egy egyedileg gyártott alumínium kereten ül. Szintén vadonatúj a hátsó motortér, a felfüggesztés és a számítógépes rendszer.

LearmousineA Learmousine alatt egy szett egyedi 28 inches, vörös és fekete Diabolo felni van, Kumho 325/25R28-as abroncsokkal. A hátsókerék-meghajtású behemótot egy 8.1 literes Chevrolet V8-as motor hajtja, mely 400 lóerős.

Learmousine
A Limo-Jet belseje is egyedi, a sofőr a kormánykeréknél egy Chevy Silverado műszerfalnál ül, valamint négy kijelző mutatja, mi történik odakint.

LearmousineA belső tér egyébként úgy néz ki, mint egy vegasi night club, rengeteg neon fénnyel, TV-vel, egy 17 ezer wattos hangrendszer és 18 ülés.

Learmousine
A Mecum nem hozott nyilvánosságra sokat arról, hogy mennyi lesz a Limo-Jet ára, de a Május közepén megrendezendő aukción egészen biztos, hogy jó áron fog elkelni.