Kezdőlap Hírek Dizájn Lebegő konferenciaterem

Lebegő konferenciaterem

797
0
Lebegő konferenciaterem

Az iroda egy régi gyárépületben foglal helyet, amelyet most a DUTS Design felújított, hogy teljesen ki tudják használni benne a tereket. Az épületben két cég is dolgozik, így szükség van konferenciatermekre és kiállítótermekre is.

Lebegő konferenciaterem

Az új konferenciaterem a legfelső szinten kapott helyet, ráadásul egy hatalmas kültéri terasszal is rendelkezik. A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a tér funkciói megfeleljenek mindkét cég számára egy viszonylag korlátozott lehetőségekkel rendelkező irodában.

Lebegő konferenciaterem

Végül egy olyan konferenciaterem jött létre, amely a funkciót tartja szem előtt, de kiállítótérként is megállja a helyét.

Lebegő konferenciaterem
A nyugati oldalon lévő liftből vált a főbejárat a negyedik szintre. A lebegő konferenciaterem és teaszoba két külön térre bontja a szintet. A recepció és irodák a bejárathoz közel helyezkednek el. A fehér falakat fekete acéllemezek dekorálják, amivel melegséget adtak az irodának.

Lebegő konferenciaterem
A legnagyobb konferenciatér az épület közepén található, és emelt talapzatával különül el az irodatértől. A platformot ezen kívül bemutatótérként is használhatják.

Lebegő konferenciaterem

A központi konferenciaterem a terasz északi oldalán található. A teaszoba is itt helyezkedik el. A két helyiség között indirekt kapcsolat van, ami elkülöníti őket.

Lebegő konferenciaterem
A design kihasználja a tetőtéri elhelyezkedést és tetőablakokkal engedi be a napfényt. A tervezők a szükségtelen dekorációkat is kihagyták, így autentikussá vált a tér. Olyan anyagokat használtak, mint a beton, acél és fa. A fekete és fehér színek nyugalmat árasztanak, valamint egyensúlyt teremtenek az irodában.