Kezdőlap Hírek Hajók Díjnyertes az egyedi Sunreef 80 katamarán

Díjnyertes az egyedi Sunreef 80 katamarán

Fotók: Sunreef Yacht -
1729
0
Sunreef 80

A Sunreef Yacht legutóbbi, különleges és egyedi Gaya nevű alkotása után, az új, szemet gyönyörködtető katamaránnal a cég bezsebelte a megérdemelt elismerést. Az Oceanway China nemrégiben a szakma egyik leginnovatívabb hajójának nevezte.

Sunreef 80

Shenzhenben rendezték a rangos díjátadót, melyen a cég képviselői is megjelentek. Közel 20 évvel haladta meg az innováció a korát, mely akár már elvártnak is tekinthető a lengyel gyártótól. A Gaya nevű Sunreef 80 ízléses külső vonalait finomított belsőépítészettel párosították.

Sunreef 80

A 80 lábas kompozit katamarán feltűnő sötétkék hajótesttel, ezüst színű felépítménnyel és jet fekete árbóccal rendelkezik. 280 lóerős iker motorjával könnyen átszeli a tengert.

Sunreef 80

A belső teret a Sunreef saját dizájn csapata keltette életre a kvarc háttérvilágítást, fémes csillogással és jelentős mennyiségű tikfával kombinálták.

Sunreef 80

A fő szalon egyedi tölgy padló és ébenfa furnér egészíti ki a dizájner bútoroka, ezzel is megteremtve a rá jellemző kortárs hangulatot.

Sunreef 80

A mennyezetig érő ablakok és tágas tér miatt a központi társalgó inkább tűnik egy különleges koktélnak, mint egy tipikus jacht belső terének. A nyolc férőhelyes étkezőasztal, kávépult mellett 55”-os behúzható TV is megtalálható.

Sunreef 80

A hajó négyszobás elrendezése akár 8 vendégnek is helyt adhat. A fő lakosztályhoz öltöző és fekete kvarcban játszó fürdőszoba is társul. Emellett a kabinok a fő szalon szürke és fekete színvilágát adják vissza.

Sunreef 80

A külső nappali és étkező részen a vendégek akár napozhatnak is, szükség esetén pedig a hátsó fedélzeti rész leengedhető. Nagy napozóágyak, fitnesz eszközök, barbeque és bár kényeztetik a vendégeket.

Sunreef 80