Kezdőlap Hírek Hajók Luxus gyorsnaszád

Luxus gyorsnaszád

1387
0
Onda 341

Néha a legjobb módja egy új jacht kifejlesztésének, ha áttervezünk egy régit. A görög Onda Tenders ezt a módszert választotta legújabb motorcsónakjának elkészítése során.

Onda 341

A 34 láb (10.3 méter) hosszú motorcsónakot a cég méltán népszerű katonai-járőr csónakjából a Magnából (341P) fejlesztette ki.

Onda 341 A Magna az 90-es évek óta a világ számos pontján, jó néhány katonai művelet keretében bizonyította már tudását, így egy megbízható alapot jelentett a 341P.G új szabadidős identitásához.

Onda 341 A hajó vonalainak áttervezését az Onda a skandináv Mannerfelt Team dizájn gurui Ted és Ocke Mannerfelt bevonásával hajtotta végre. A kényelem érdekében a tervezők igényesebb anyagválasztás és okos moduláris felépítés mellett döntöttek. Az üvegszálat, így alumínium váltotta, miközben az ügyfelek a lehető legnagyobb mértékben a saját igényeikre szabhatják a motorcsónakot.

Onda 341 Lehet szó nyitott, vagy zárt felépítményről, kiválaszthatjuk a napozó ágy és a szófa elrendezését, de fekete hajótestet, vagy tíkfa fedélzetet is kérhetünk.

Onda 341
„Annak ellenére, hogy a motorcsónak nagyon kényelmes és prémium anyagokból építkezik az eredeti katonai identitása még megmaradt” – nyilatkozta az Onda Tenders ügyvezető igazgatója, George Riginos.

Onda 341 És valóban a katonai múltból adódó megbízhatóság és biztonság mellett a V alakú hajótesttel és a 61 fokos orr szöggel a 341P.G a két 350 lóerős motorjával nehéz körülmények között is 50 csomós (92.6 km/órás) sebességre képes, miközben elképesztő rugalmasság és fordulékonyság jellemzi.