Kezdőlap Hírek Autók Neonparádé – BMW Limelight i8

Neonparádé – BMW Limelight i8

1110
0
BMW i8

A BMW-nél nagyon jól tudják, hogy számtalan módon lehet még kívánatosabbá tenni egy autót. A müncheniek a karosszéria és a motor tunning igazi mestereivé váltak az évek során néha azonban egy új festék is elég az érdeklődés felkeltésére.

BMW i8Néhány hónappal azt követően, hogy a bajorok bemutatták a fényelnyelő fekete Vantablack fényezésüket egy X6-oson, most az i8-as roadsterüket egy vakító neonsárga fényezéssel állították rivaldafénybe.

BMW i8A BMW Italia és az üléshuzat gyártó Alcantara cég közös munkáját dicséri a különleges világító fényezés. A fluoreszkáló sárga fényezés és az azt a motorháztetőn, a tetőn és az első, illetve a hátsó lökhárítón szegélyző fekete fényezés pedig csak még jobban kiemeli a BMW elektromos roadsterének a szépségét.

BMW i8A színorgia az i8-as belső terében is folytatódik, így a kormánykerék, a műszerfal, az ülések és az ajtó is fekete Alcantara boritást kapott, míg a varrások, az ülések és az ajtók szövetelemei pedig neonsárga cérnából készültek. A műszerek és a kapcsolok pedig kék, illetve piros megvilágítást kaptak.

BMW i8
A Limelight i8 igazán jól néz ki, a figyelemfelkeltő fényezéssel pedig az Alcantara és a BMW arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy az üléskárpitjaik széndioxid semlegesek, vagyis azok előállítása nem terheli többlet széndioxid kibocsátással a Föld légkörét.