Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxusbeton

0

A BP Arquitectura az argentin Mendiolazában építette meg a Q2 betonból készült luxusházat, lenyűgöző hegyi környezetben.

Luxusbeton

A Punilla-völgyre néző ház tökéletesen beleillik a dombos tájba. A betonszerkezet két részből áll, amelyek összekapcsolódnak, szinte beleolvadnak a ház melletti lejtőbe. Ez a kialakítás túlnyújtott formákat eredményez, ami még inkább masszív külsőt kölcsönöz az építménynek.

Luxusbeton
A BP Arquitectura a ház és a környezete közti szoros kapcsolatot akarta megmutatni. Az első szinten lévő galériát hatalmas üvegfelületek szegélyezik, és általuk fonódnak össze a második szinten lévő teraszok és szobák.

 

Ezek a leválasztott teraszok nyugalmat biztosítanak, a szobákból lehet kilépni rájuk. A földszinten lévő belső terasz a kinyúló betontető alatt kapott helyet. Ez a monumentális elem bensőséges hangulatot ad a nyitott terasznak, de közben megtartja a ház masszív jellegét is.

Luxusbeton

Luxusbeton

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «