Kezdőlap Hírek Órák “Álmában is jár”

“Álmában is jár”

1289
0

A Datograph Up/Down sorozat Lumen névre keresztelt modellje végre elérhető. Az elegáns óralap és a dátumkijelző azonnal megragadja a tekintetünket, a foszforeszkáló óralapnak köszönhetően pedig éjszaka is használhatjuk az összes funkciót.

Foszforeszkáló luxus karóra

A Datograph Up/Down sorozat évek óta élen jár a hasonló típusú órák között. Fő jellemzője a hatalmas dátummutató, a fly-back technológia és az elképesztően pontos percszámláló.

Foszforeszkáló luxus karóra

A percszámláló 4 óránál kapott helyet, a másodpercmutató pedig 8 óránál. A Lumen is bizonyítéka annak, hogy az A. Lange & Söhne nagyon innovatívan gondolkozik tervezés során.

Foszforeszkáló luxus karóra

Napközben a fény feltölti a foszforeszkáló számlapot, így este elég fényt biztosít ahhoz, hogy gond nélkül használhassuk az óra funkcióit. A zafírkristály hátlapon át látható az óramű, amely pontosan 454 darabból áll. A percmutató akkor is számlál 60 másodpercenként, ha az óra nem jár éppen.

Foszforeszkáló luxus karóra

A mutatókon lévő szabadalmaztatott bevonat megszűri a fény nagy részét, azonban az UV spektrum azon szakaszát beengedni, amely szükséges a foszforeszkáló pigmentek feltöltéséhez.

Foszforeszkáló luxus karóra
A dátumkijelző két elemből áll. A kereszt alakú tízes tárcsából és a feketével színezett, átlátszó üvegből készült számlálóból, amely a megvilágított háttér előtt forog. A félig átlátszó számlapnak köszönhetően napközben a szerkezet töltődik, így a dátumkijelző éjjel is látszik.